Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SCANDALUL OPERAȚIILOR ESTETICE EȘUATE Zece femei mutilate într-un dosar de două milioane de euro

Publicat:
SCANDALUL OPERAȚIILOR ESTETICE EȘUATE Zece femei mutilate într-un dosar de două milioane de euro

Medicul in cauza, , este sub control judiciar și a fost acuzat pentru prima data in luna ianuarie, cand numarul victimelor era de trei The post SCANDALUL OPERAȚIILOR ESTETICE EȘUATE Zece femei mutilate intr-un dosar de doua milioane de euro first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

CONFESIUNI SINCERE Secretul pensiei și operațiilor estetice ale celebrei Elena Merișoreanu

09:26, 17.04.2024 - Elena Merișoreanu este un exemplu de modestie și generozitate, iar transparența ei in privința veniturilor și a alegerilor estetice este admirabila. The post CONFESIUNI SINCERE Secretul pensiei și operațiilor estetice ale celebrei Elena Merișoreanu first appeared on Informatia Zilei .

OPERAȚIUNE DE AMPLOARE A DIICOT Percheziții in toata țara intr-un dosar cu prejudiciu de 13 milioane de euro

11:15, 26.03.2024 - Peste 50 de mandate de aducere au fost emise pentru suspecți, inclusiv patru funcționari publici cu statut special The post OPERAȚIUNE DE AMPLOARE A DIICOT Percheziții in toata țara intr-un dosar cu prejudiciu de 13 milioane de euro first appeared on Informatia Zilei .

Femeile mutilate de medicul estetician din Constanța au facut declarații halucinante! Cat de grava a fost starea lor, dupa intervenții: ”Eram umflata, eram vanata”

22:30, 14.03.2024 - O mulțime de femei au fost mutilate de un medic estetician, care acum are probleme grave cu legea. Victimele lui Hussein Shamieh au facut marturisiri halucinante despre ceea ce au trait pe patul de operație, dar și despre cat de grava a fost starea lor dupa intervențiile chirurgicale.

Medic estetician din Constanța, arestat dupa ce ar fi mutilat 10 femei. Polițiștii au deschis un dosar penal

16:06, 12.03.2024 - Medicul estetician care a mutilat 10 femei a fost arestat la Constanța. Timp de patru ani a facut mai multe operații, in urma carora pacientele au suferit leziuni grave și au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Scandalul vilei de 9 milioane de euro de la RA-APPS. Iohannis: Nu am solicitat nicio locuința, nici nu mi s-a oferit

13:10, 12.03.2024 - Klaus Iohannis a negat, marți, ca ar fi cerut RA-APPS renovarea unei vile de lux pentru a locui dupa ce iși termina mandatul la Cotroceni. Președintele a mai subliniat ca nici nu vrea sa iși scurteze mandatul cu cateva luni, așa cum s-a vehiculat, in perspectiva nominalizarii sale intr-o alta funcție…

Sute de milioane de femei sunt mutilate genital in intreaga lume, iar cifrele continua sa creasca. Fetele sunt supuse la aceasta practica inca de la varsta de 5 ani

10:25, 08.03.2024 - Numarul supraviețuitoarelor mutilarii genitale feminine depașește 230 de milioane la nivel mondial, a anunțat UNICEF intr-un nou raport. Creșterea e de 15% fața de 2016, in pofida progreselor inregistrate impotriva acestei practici in unele țari.

Chirurg plastician, sub control judiciar, pentru ”prejudicii estetice grave și permanente” in cazul unor paciente

14:21, 30.01.2024 - Judecatoria Constanța a dispus masura preventiva a controlului judicar pentru 60 de zile in cazul unui chirurg plastician care a efectuat  intervenții chirurgicale in urma carora pacientele au suferit ”complicații medicale și prejudicii estetice grave și permanente”. Medicul specialist in chirurgie…


Ce parere ai despre aceasta stire?