Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandal în interiorul PMP! Un vicepreşedinte de Consiliul Județean, exclus din partid

Publicat:

Miscare de ultima ora in PMP Timis, unde conducerea organizatiei a decis retragerea sprijinului politic pentru , vicepresedinte al si pentru ,...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Așa se face politica! UDMR susține PSD la șefia CJ Timiș, deși e aliat cu USR, PMP și Forța Dreptei!

06:55, 24.04.2024 - UDMR Timis a anuntat, marti, ca il va sustine pe Alfred Simonis, candidatul PSD-PNL la presedintia Consiliului Judetean Timis si ca va avea propria lista de cadidati la Consiliul Judetean, in timp ce, la nivel de municipiu, UDMR face parte din Alianta Timisoara Unita, alaturi de USR, PMP si Forta Dreptei.

Schimbari majore la Consiliul Județean. Liberalii care se bat pentru funcția de vicepreședinte: Radu Rațiu, Maria Forna, Bashar Molhem și Marinela Marc/Cine are cele mai mari șane?

11:10, 19.04.2024 - Continue reading Schimbari majore la Consiliul Județean. Liberalii care se bat pentru funcția de vicepreședinte: Radu Rațiu, Maria Forna, Bashar Molhem și Marinela Marc/Cine are cele mai mari șane? at Info real.

Scandal monstru, pe bani, intre PNL și PSD: Mamaliga pușca, la Prahova, unde se invoca abuz in serviciu

23:46, 15.04.2024 - O sedinta convocata de urgenta de catre conducerea Consiliului Judetean Prahova, reprezentata de liberalul Dumitru Tudone, s-a transformat intr-un scandal intre social-democrati si liberali, reprezentantii PSD acuzandu-i pe liberali ca aloca fonduri pe criterii politice. Primarul municipiului Ploiesti,…

Atac dur la USR Timis și Dominic Fritz: “Aceasta filiala nu ma mai reprezinta. Este un instrument de manevra”

16:35, 15.04.2024 - Fondatorul filialei USR Timiș, Crisitan Moș, vicepreședinte al CJ, a transmis pe Facebook ca nu mai poate susține proiectul USR, reclamand alianța cu Forța Dreptei și cu PMP, dar și susținerea lui Alin Nica pentru conducerea CJ Timiș. „In calitate de vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis, de…

STENOGRAMA - Bubuie un scandal de proporții in interiorul USR: omul care a dinamitat 2 partide dintr-o singura mișcare

13:15, 15.04.2024 - Deciziile luate la centru pentru alegerile locale starnesc un adevarat tsunami in teritoriu. Președintele CJ Timiș, Alin Nica, devine omul care reușește sa dinamiteze 2 partide, in doar cateva saptamani.

Se adancește scandalul in AUR: Se insista cu detectorul de minciuni. Lulea nu va fi exclus din partid

12:00, 15.04.2024 - Scandal și bolboroseli in AUR, pe tema testelor poligraf pentru liderii locali dar și dupa ce Marius Lulea, vicepreședinte AUR, a fost amenințat cu excluderea de George Simion, in urma afirmațiilor privindu-l pe Cozmin Gușa.

Calculele Coaliției provoaca scandal in PNL Timiș. Nica, inlocuit de Blaga la conducerea filialei SURSE

18:30, 26.03.2024 - Decizia Coaliției PNL-PSD de a susține un candidat social-democrat in fruntea Consiliului Județean Timiș, condus pana acum de liberalul Alin Nica, a starnit un scandal de proporții in filiala PNL, care s-a finalizat cu inlaturarea opozantului de la șefia filialei.

Scandal politic la Braila! Fostul vicepreședinte AUR acuza blatul pe care Florin Cirligea il face cu PSD

11:10, 20.02.2024 - Informații de culise din interiorul AUR Braila date publicitații de foști membri ai acestui partid care au decis sa treaca la SOS Romania, pentru ca, spun ei, au fost dezgustați de ceea ce au vazut ca s-a intamplat in ultimele luni la organizația din care faceau parte, scrie mihaeladanpress.ro.Gabriel…


Ce parere ai despre aceasta stire?