Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șase cadavre ciuruite de gloanțe descoperite în deșertul Mojave, într-o scenă care pare desprinsă din „No country for Old Men”

Publicat:
Șase cadavre ciuruite de gloanțe descoperite în deșertul Mojave, într-o scenă care pare desprinsă din „No country for Old Men”

Cadavrele a șase persoane, care aveau urme de impușcaturi, au fost descoperite joi in deșertul Mojave, sudul Californiei, o imagine izbitor de asemanatoare cu o scena din filmul de Oscar „Nu exista țara pentru batrani”/„ for ”, informeaza .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spune Apararea Civila din Gaza despre cadavrele descoperite ingropate in curtea unui spital din Fasia Gaza

03:25, 22.04.2024 - Zeci de cadavre au fost descoperite ingropate in curtea unui spital din Fasia Gaza care a facut obiectul unui raid israelian, a declarat duminica Apararea Civila din Gaza, in timp ce premierul israelian a promis ca va creste presiunea asupra Hamas, informeaza AFP, citat de news.ro.

VIDEO: Scena desprinsa din filmele de acțiune pe strazile Bacaului

21:15, 17.04.2024 - Cu fiecare secunda care trece, viața noastra se desfașoara ca intr-un film, dar uneori acțiunea poate deveni mai reala decat am fi crezut vreodata posibil. Intr-o zi obișnuita, camera montata pe un autoturism a surprins un moment ce parea desprins din scenele intense ale unui film de acțiune. In cadru,…

Sapte cadavre ciuruite de gloante au fost gasite intr-o masina din Mexic. Printre victime se afla și un copil

16:55, 24.02.2024 - Sapte cadavre ciuruite de gloante au fost gasite intr-o masina in estul Mexicului, o regiune afectata de violente intre bande criminale rivale, au anuntat vineri autoritatile, citate de AFP.

Pana și polițiștii au ramas șocați de ferocitatea crimelor: 6 cadavre au fost gasite in deșert/ Video

02:35, 31.01.2024 - Politia a arestat cinci persoane dupa ce mai multe cadavre au fost gasite impuscate intr-o zona izolata din desertul Mojave din sudul Californiei, transmite BBC.Politia a arestat cinci persoane dupa ce mai multe cadavre au fost gasite impuscate intr-o zona izolata din desertul Mojave din sudul Californiei.…

Dirijor premiat cu Oscar, pe scena Filarmonicii Banatul din Timișoara

19:06, 30.01.2024 - Dirijorul a 30 de coloane sonore ale unor filme, dintre care unul premiat cu Oscar - „Promising Young Woman”, dar și al cunoscutei pelicule „Guardians of the Galaxy 3”, va dirija concertul simfonic de joi, 1 februarie, de la Sala Capitol. Este vorba de maestrul Gottfried Rabl.

Mai multe cadavre au fost gasite in desertul Mojave, in sudul Californiei. Cinci barbați au fost arestați

07:56, 30.01.2024 - Politia a arestat cinci persoane dupa ce mai multe cadavre au fost gasite intr-o zona izolata din desertul Mojave din sudul Californiei, transmite BBC. Toate victimele fusesera impușcate, potrivit politiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?