Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șase adulți și un copil, uciși într-un complex turistic din Mexic

Publicat:

Barbați inarmați au ucis sambata șapte persoane, printre care și un copil, intr-un atac asupra unui complex turistic din Cortazar, statul mexican Guanajuato, au declarat autoritațile. Regiunea este din ce in ce mai afectata de violența cartelurilor de droguri, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbați inarmați au ucis trei persoane intr-un atac la granița cu Benin

23:25, 17.04.2024 - Barbați inarmați neidentificați au atacat un punct de trecere a frontierei din nordul Beninului, au ucis trei persoane și au ranit una marți noaptea, a declarat miercuri primarul din Malanville, Gado Guidami, citat de Reuters, noteaza Mediafax.

Catastrofa umanitara in Gaza: Peste 13.000 de copii au fost uciși de la inceputul razboiului Israel-Hamas

08:31, 18.03.2024 - UNICEF estimeaza ca peste 13.000 de copii au fost ucisi in razboiul din Fasia Gaza, iar multi altii sufera de malnutritie si „nu mai au nici macar energia de a plange”, relateaza Reuters.

ONU avertizeaza ca ofensiva Israelului in regiunea Rafah „nu trebuie sa se intample”

16:15, 08.03.2024 - Oficiul Natiunilor Unite pentru drepturile omului a declarat, vineri, ca o ofensiva israeliana in orasul de granita al Gazei Rafah „nu trebuie lasata sa se intample”, pentru ca ar provoca pierderi masive de vieti palestiniene, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. 

Atac armat in California. Patru oameni au fost uciși

10:55, 04.03.2024 - Patru persoane au fost ucise si mai multe au fost ranite in urma unui atac armat intr-o locuinta din King City, California, au anuntat duminica autoritatile, relateaza Reuters. Incidentul a avut loc duminica seara dupa o petrecere organizata intr-o locuinta. Trei barbati cu rani prin impuscare au fost…

Hamas iși recunoaște, in premiera, pierderile: Mii de luptatori au fost uciși de forțele israeliene

10:21, 19.02.2024 - Un oficial Hamas cu sediul in Qatar a declarat agenției de presa Reuters ca grupul a estimat ca a pierdut 6.000 de luptatori in timpul conflictului de patru luni, aproximativ jumatate din cei 12.000 de oameni pe care Israelul spune ca a ucis. Hamas poate continua sa lupte și este pregatit pentru…

Hamas susține ca doi ostatici au fost ucisi in urma atacurilor israeliene din Gaza

17:21, 11.02.2024 - Loviturile israeliene asupra Fasiei Gaza din ultimele 96 de ore au ucis doi ostatici israelieni si au ranit grav alte opt persoane, a declarat duminica aripa armata a Hamas, Brigazile Al Qassam, intr-o postare pe canalul de Telegram al gruparii, relateaza Reuters.

Armata Braziliei iși intarește granița cu Venezuela și Guyana pe fondul tensiunilor legate de regiunea Esequibo

09:30, 03.02.2024 - Un convoi de camioane militare și vehicule blindate a pornit vineri spre granița de nord a Braziliei pentru a intari prezența armatei braziliene, ca raspuns la tensiunile legate de revendicarea Venezuelei asupra regiunii Esequibo din Guyana, informeaza Reuters.

Razboi in Gaza, ziua 116. Trei barbati inarmati intr-un spital, ucisi de israelieni deghizati in palestinieni

09:55, 30.01.2024 - Un comando format din israelieni deghizați in palestinieni a eliminat trei barbați inarmați aflați intr-un spital din Cisiordania. Cei trei palestinieni faceau parte din gruparile care acționeaza in zona, au explicat israelienii. Atacul a avut loc marți, au anunțat reprezentanții armatei și ai poliției…


Ce parere ai despre aceasta stire?