Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Săptămâna acomodării” la UVVG Arad

Publicat:

Comunicat. Studenții din anul I de studiu, de la toate specializarile, au inceput anul universitar cu o agenda incarcata. Orarul a fost structurat altfel pentru... The post „Saptamana acomodarii” la UVVG Arad appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

2 mai 2024 – ZIUA Universitații de Vest „Vasile Goldis”din Arad

09:55, 02.05.2024 - Comunicat UVVG. Universitatea de Vest „Vasile Goldis” din Arad a fost fondata la 2 mai 1990 – in urma unui miting al tinerilor aradeni –... The post 2 mai 2024 – ZIUA Universitații de Vest „Vasile Goldis”din Arad appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Nu a scapat de vigilența eDAC. Un urmarit național, prins la Lipova

15:30, 14.04.2024 - Comunicat IPJ Arad. Polițiștii Secției 7 Rurala Lipova au depistat, in noaptea de 13/14 aprilie a.c., un barbat de 57 de ani, din județul Sibiu.... The post Nu a scapat de vigilența eDAC. Un urmarit național, prins la Lipova appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Examen de limba chineza la UVVG

09:05, 04.04.2024 - Comunicat UVVG. Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a organizat  examenul HSK, de certificare a nivelului cunoașterii limbii chineze. Testul,  asemanator cunoscutelor examene Cambridge,... The post Examen de limba chineza la UVVG appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Delegație a UVVG, in vizita de lucru in China

10:30, 14.03.2024 - Comunicat UVVG. Obiectivul principal al deplasarii consta in colaborarea cu instituții medicale din țara gazda O delegație a Universitații de Vest „Vasile Goldiș” din Arad... The post Delegație a UVVG, in vizita de lucru in China appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Care este programul de primavara pentru colectarea biodeșeurilor și a deșeurilor voluminoase la Arad

08:30, 07.03.2024 - Comunicat. Primaria Municipiului Arad reamintește cetațenilor despre programul de primavara pentru colectarea biodeșeurilor și a deșeurilor voluminoase: Ziua de 1 martie marcheaza, calendaristic, inceputul primaverii,... The post Care este programul de primavara pentru colectarea biodeșeurilor și a…

Oportunitate pentru cei care vor sa studieze designul. Incep pregatirile pentru admiterea la Facultatea de Design

15:50, 27.02.2024 - Comunicat. Daca vrei sa fii student la Facultatea de Design din cadrul Universitații „Aurel Vlaicu” din Arad ai ocazia de a face pregatiri cu profesorii... The post Oportunitate pentru cei care vor sa studieze designul. Incep pregatirile pentru admiterea la Facultatea de Design appeared first on Special…

Amenzi de 30.000 lei pentru activitați ilegale in domeniul silvic, in județul Arad

14:06, 25.02.2024 - Comunicat. In perioada 20 – 23 februarie, polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol au desfașurat o acțiune de prevenire și combatere a activitaților... The post Amenzi de 30.000 lei pentru activitați ilegale in domeniul silvic, in județul Arad appeared first on Special Arad…

Comunicat al clubului UTA: „De maine, Mircea Rednic va reveni alaturi de echipa

18:00, 19.02.2024 - Clubul UTA a anunțat pe pagina de facebook ca analizele antrenorului Mircea Rednic au fost bune și de maine urmeaza sa revina alaturi de echipa... The post Comunicat al clubului UTA: „De maine, Mircea Rednic va reveni alaturi de echipa appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?