Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sampdoria lui Walter Zenga, bătută ca la fasole de Vojvodina Novi Sad, în Europa League / VIDEO

Publicat:

Cea mai mare surpriza din prima manșa a turului trei preliminar al s-a consumat în Italia. Sampdoria, pregatita de antrenorul jumatate român , a fost umilita de echipa sârba , scor 0-4.

a deschis scorul în minutul4, iar a dublat avantajul oaspeților, la patru minute de la reluare. a reușit dubl aîn minutele 58 și 90, stabilind scorul final.

VIDEO

a fost numit pe banca celor de la Doria în vara acestui an.

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Tragedie in Italia. Un roman a murit in urma unui incendiu izbucnit in spital. Barbatul și-ar fi aprins o țigara in salon

19:10, 30.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit tragic in Italia. A ars de viu intr-un incendiu in spital, despre care se crde ca el l-ar fi produs. Flacarile au izbvucnit dupa ce el și-ar fi aprins o țigara in salonul in care internat. Trupul sau a fost gasit carbonizat.

Un roman stabilit in Italia, care și-a pierdut buletinul in urma cu 20 de ani, s-a trezit cu o datorie de 800.000 de euro

10:16, 27.03.2024 - Un roman in varsta de 40 de ani, stabilit in Italia, s-a trezit cu o datorie de 807.000 de euro și a aflat ca, dupa ce și-a pierdut buletinul in urma cu 20 de ani, un conațional i-a furat identitatea și a trait o „viața paralela”, acumuland datorii uriașe in numele sau, relateaza Radio Siena.

Un medic a murit, dupa ce a fost spulberat cu mașina de un roman! Barbatul ieșise la alergat

20:45, 20.03.2024 - O tragedie a avut loc in Italia, unde viața unui medic dedicat și respectat s-a incheiat brusc intr-un accident de neimaginat. Barbatul, care și-a dedicat cariera pentru a salva vieți, a fost spulberat de o mașina condusa de un tanar roman, in timp ce iși desfașura activitatea preferata și anume alergatul.

Roman de 26 de ani, mort intr-un accident rutier in Italia. Familia lui se pregatește sa il conduca pe ultimul drum: ”Te-ai stins in floarea tinereții”

09:45, 18.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Italia. Tanarul a murit la doar 26 de ani și a lasat in urma multe lacrimi și suferința. Familia lui se pregatește, acum, sa il conduca pe ultimul drum.

Pescara: Un roman de 38 de ani amenința cu toporul rezidenții dintr-un centru pentru migranți

06:11, 22.02.2024 - Un roman de 38 de ani a amenințat cu toporul rezidenții dintr-un centru de primire pentru migranți din Pescara, Italia. Barbatul, inarmat cu un topor, a intrat in centru amenințand mai multe persoane vulnerabile. Personalul adiministrativ de la centrul pentru migranți a intervenit, iar barbatul a fugit…

Caz incredibil in Italia. Un roman a fost prins in timp ce fura un pui rotisat, din cauza foamei. Cum a reacționat judecatorul

10:15, 21.02.2024 - Caz incredibil a ajuns in atenția tuturor. Un roman a furat un pui rotisat dintr-un magazin din Italia. Barbatul a fost prins de poliiști, iar mai apoi a ajuns in instanța. Iata ce decizie au luat judecatorii in cazul sau, dupa ce a marturisit ca a recurs la acest gest din cauza ca i-a fost foame.

Adrian Rus a marcat pentru FC Pafos, in campionatul Ciprului

22:30, 13.02.2024 - Fundasul roman Adrian Rus a marcat un gol pentru formatia FC Pafos, care a invins-o pe Othellos Athienou cu scorul de 3-0, marti seara, in deplasare, intr-un meci din etapa a 25-a a campionatului de fotbal al Ciprului. David Goldar (17) a deschis scorul, Rus a majorat diferenta (54), cu o lovitura…


Ce parere ai despre aceasta stire?