Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-au împlinit 93 de ani de la eliberarea oraşului Giurgiu de către Armata Franceză

Publicat:

” a fost singura institutie de cultura din Giurgiu care a sarbatorit ziua de 10 octombrie, in amintirea eliberarii orasului de catre a Dunarii condusa de generalul .

Joi, 10 noiembrie, s-au implinit 93 de ani de la eliberarea orasului Giurgiu, insa cu exceptia reprezentantilor muzeului „” nicio alta institutie nu a sarbatorit acest lucru.

Muzeografii vor sa inainteze al municipiului Giurgiu o propunere care sa vizeze restaurarea

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anca Lungu a sarbatorit-o pe fiica ei: „Atat de norocoasa sa-i fiu mama!”. Natalia a implinit frumoasa varsta de 10 ani / FOTO

23:45, 30.05.2024 - Este zi de sarbatoare pentru Anca Lungu și asta pentru ca ea o sarbatorește pe fiica ei. Natalia a implinit frumoasa varsta de 10 ani. Vedeta i-a pregatit micuței o petrecere spectaculoasa. Iata ce eveniment emoționant a organizat fosta prezentatoare TV pentru fiica ei!

Fiul lui Kamara, Leon, a implinit 10 ani! Cum l-a sarbatorit artistul: "Copilul meu minune..." / FOTO

10:26, 26.05.2024 - A fost sarbatoare mare in familia lui Kamara! Fiul artistului și al Oanei, Leon, a implinit 10 ani. Cu aceasta ocazie, micuțul a avut doua torturi, iar tatal sau i-a transmis cateva cuvinte emoționante prin intermediul rețelelor de socializare.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Valentin și Elena au implinit o luna de relație. Cum au sarbatorit cei doi indragostiți / VIDEO

21:00, 22.05.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 22 mai 2024, din casa Mireasa - Capriciile Iubirii a fost una relaxanta și plina de emoții pentru concurenții din emisiune. Valentin și Elena au implinit o luna de relație. Iata cum au sarbatorit cei doi indragostiți!

Petrecere cu final tragic la vrajitoarea Sidonia. Fiii au sarbatorit eliberarea din arest preventiv

15:40, 14.05.2024 - Cei trei fii ai vrajitoarei Sidonia, acuzați de omorul unui barbat la o petrecere din Padina, au fost eliberați din arest preventiv și au organizat, in noaptea de luni spre marți, o petrecere de proporții la vila mamei lor pentru a sarbatori ieșirea din d

Cu Eugen Cismaneanțu, Bocșa are acum o șansa enorma!

19:25, 27.04.2024 - BOCȘA – Spunea șeful liberalilor carașeni, senatorul Marcel Vela, prezent la Bocșa, unde le-a cerut cetațenilor sa-l sprijine atat pe viitorul edil, cat și pe echipa sa de la Consiliul Local, fapt ce va facilita implementarea proiectelor necesare orașului! Eugen Cismaneanțu este primarul care a reușit…

Forța naturii: ce frumos a inverzit noua insula din mijlocul Dunarii, din dreptul orașului Galați VIDEO

12:20, 03.04.2024 - Insula din mijlocul Dunarii, din dreptul orașului Galați, este de un verde aprins in aceasta perioada și creeaza un peisaj spectaculos. Formata din cauza scaderii debitului Dunarii, limba de nisip a devenit in ultimii ani o atracție turistica, fiind populata vara de mii de pasari.

Bruce Willis a implinit 69 de ani! A fost sarbatorit de toate femeile din viața lui: „Suntem recunoscatoare ca te avem!”

18:01, 21.03.2024 - Bruce Willis a implinit 69 de ani, marți, pe 19 martie. Starul de la Hollywood, care sufera de demența, a fost aniversat in sanul familiei sale. Soția lui, Emma Heming, alaturi de care are doua fetițe, Mabel (11 ani) și Evelyn (9 ani), i-a transmis un mesaj emoționant, prin intermediul rețelei sociale…

Gina Pistol și Smiley și-au sarbatorit fiica! Micuța Josephine a implinit 3 ani / FOTO

19:00, 11.03.2024 - Gina Pistol și Smiley radiaza de fericire de cand au devenit parinți și sunt topiți la propriu dupa micuța lor fetița. Cei doi și-au sarbatorit, de curand, fiica. Micuța Josephine a implinit 3 ani. iata mesajul emoționant postat de cei doi parinți!


Ce parere ai despre aceasta stire?