Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a sinucis în ziua nunții fiicei sale! Decizia șocantă pe care a luta-o un bărbat atunci când și-a aruncat casa în aer

Publicat:

Un barbat s-a sinucis in ziua nunții ficei sale, aruncandu-și casa in aer.  Detectivi de omucideri au inceput sa investigheze explozia dupa ce flacarile au fost raportate la doua case sambata dupa-amiaza,14 septembrie in Edgewood, Pennsylvania.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat s-a sinucis. S-a aruncat in fața trenului

09:30, 04.05.2024 - Un barbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat, sambata dimineața, in fața trenului și a murit, potrivit Mediafax. Accidentul feroviar s-a produs in localitatea Sabaoani, județul Neamț. Trenul Regio care circula pe ruta Bacau- Iași a accidentat un barbat de 60 de ani, din județul Iași. Echipajul…

Neamt: Un barbat din Iasi s-a aruncat in fata trenului, la Sabaoani

07:40, 04.05.2024 - Un barbat din judetul Iasi s-a aruncat, sambata, de pe o pasarela, in fata unui tren, in localitatea Sabaoani, a informat Inspectoratul de Politie Judetean Neamt. ‘In jurul orei 5,20, politistii din cadrul Biroului Judetean Politie Transporturi Neamt au fost sesizati despre producerea unui accident…

Un barbat s-a aruncat in fața trenului și a murit: tragedie cumplita, sambata dimineața, in județul Neamț

07:30, 04.05.2024 - Un barbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat, sambata dimineața, in fața trenului și a murit, informeaza Mediafax.Un accident feroviar s-a produs, sambata, in localitatea Sabaoani, județul Neamț.

Sinucidere șocanta la Timișoara. Un barbat s-a aruncat de la etaj, pe Bd. Take Ionescu

11:36, 29.04.2024 - Gest șocant al unui barbat in varsta de 73 de ani, care luni dimineața a ales sa iși puna capat zilelor, sarind de la etaj. Polițiștii fac acum cercetari pentru a vedea care au fost circumstanțele in care acesta s-a sinucis.

Linistea satului Conacu, judetul Constanta nu ar fi prevestit o tragedie. Un barbat s-ar fi sinucis din gelozie a lasat in urma doi copii (FOTO+VIDEO)

13:00, 15.04.2024 - Intr un sat linistit din Conacu, judetul Constanta, un barbat in varsta de 44 de ani si a pus capat zilelor din cauza geloziei. A fost vorba despre un incendiu care s a produs in cursul noptii in localitatea Conacu din judetul Constanta. Acesta a lasat in urma doi copii si multa durere. Era foarte apreciat…

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

(video) Tragedie la inalțime: Un barbat s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din sectorul Rașcani

09:55, 06.03.2024 - Un barbat de 38 de ani a decedat, dupa ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuit din sectorul Rașcani. Cazul a avut loc pe data de 5 martie iar polițiștii urmeaza sa stabileasca ce l-a facut pe barbat sa recurga la așa gest.

Scandal pe o strada din Timișoara: Un barbat a aruncat centrala pe mașina unui vecin

21:36, 27.02.2024 - Un scandal a izbucnit, marti seara, pe strada Bujorilor, de la marginea orasului Timisoara, intre doi vecini. Unul dintre ei a aruncat centrala termica peste masina vecinului sau. Vecinii au sunat la numarul de urgenta 112, iar cand au venit politistii si l-au urcat in autospeciala pe barbat, acesta…


Ce parere ai despre aceasta stire?