Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a râs cu lacrimi! Florin Cilică, ospătarul care a servit-o pe Penelope Cruz! A mâncat fără să plătească la peste 40 de restaurante!

Publicat:

are 32 de ani, vine din Bistrița, este realizator de emisiuni radio și maestru de ceremonii, iar in trecut a experimentat destul de mult prin restaurante. Nu ca bucatar, ci mai degraba ca ospatar, dar și client... fantoma. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

O familie de „țepari in serie” a fugit fara sa plateasca din nu mai puțin de sapte restaurante in ultimul an

19:25, 22.04.2024 - Dupa ce o familie de opt persoane a plecat dintr-un restaurant italian din Țara Galilor fara sa plateasca si patronul a facut plangere la politie, a iesit la iveala faptul ca acestia erau de fapt „tepari in serie”.

Orlando Zaharia, declarații emoționante despre boala cu care se confrunta fiul lui: „Nu a mancat ceva dulce in viața lui”. Juratul de la Chefi la cuțite a avut lacrimi in ochi cand a vorbit despre Andreas

09:21, 09.04.2024 - Orlando Zaharia și soția lui sunt impreuna de 20 de ani. Cei doi au un fiu, pe Andreas, care, peste cateva luni, va implini 18 ani. Juratul de la Chefi la cuțite are o relație speciala cu unicul copil, care s-a confruntat cu mari probleme in primii ani de viața. In prezent, Andreas a invațat sa traiasca…

Scriitorul albaiulian Radu Matei Todoran și-a lansat, la Campeni, cel mai recent volum de proza

09:50, 07.04.2024 - Un moment unic in istoria recenta a TARII DE PIATRA, a avut loc, vineri, la MONTANA SA Campeni, unde, prin eforturile deosebite ale colectivului de ”maeștri in modelarea lemnului”, inspirat coordonați de catre directorul general Sorin Salagean, s-a inaugurat o inedita și totodata valoroasa sala de conferințe…

6 turiști au mancat și au baut intr-un restaurant, apoi au refuzat sa plateasca nota de 300 de lire. Motivul pe care l-au invocat

11:41, 19.03.2024 - Șase clienți au plecat de la un restaurant din Scoția fara sa plateasca nota de 300 de lire sterline, dar au fost escortați inapoi de poliție. Grupul refuzase sa plateasca pentru mancarea și bauturile cumparate de la un restaurant din din Moffat, Dumfriesshire, susținand ca nu le-a placut mancarea,…

Joi, 21 martie 2024, la Biblioteca Județeana Lucian Blaga din Alba Iulia se lanseaza volumul de debut al scriitorului vrancean Gabriel Borchina

11:00, 18.03.2024 - Joi, 21 martie 2024, la Biblioteca Județeana „Lucian Blaga” Alba va avea loc lansarea primului volum din trilogia „Lacrimi de safir”, un volum al tanarului scriitor vrancean Gabriel Borchina. Evenimentul cultural organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeana „Lucian Blaga” Alba, in parteneriat…

Carnea de piton are gust de pui și ar putea fi trecuta in meniu, la restaurante, susține un cercetator australian

14:05, 16.03.2024 - Un cercetator australian a povestit ca a mancat carne de piton și crede ca ar putea fi un preparat apreciat in restaurante, indemnand lumea sa manance șarpe, scrie The Guardian.Dr. Daniel Natusch a mancat piton in aproape toate modurile imaginabile. „L-am facut la gratar. L-am avut in frigarui de satay.…

Ce a dezvaluit juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki: „Fiica mea a mancat la 3 ani in 20 de restaurante cu stele Michelin”

14:45, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.

Juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki, despre pasiunea pentru gastronomie in familia lui: ”Fiica mea a mancat, la 3 ani, in 20 de restaurante cu stele Michelin”

13:20, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.


Ce parere ai despre aceasta stire?