Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a inaugurat Viggo by Cătălin Botezatu, un brand dedicat eleganței masculine

Publicat:

Viggo by a inaugurat trei magazine in reteaua nationala de centre comerciale a companiei IULIUS, in ansamblul , si . Cele trei noi magazine sustin planurile de dezvoltare ale brandului premium de moda masculina. Fiecare noua destinatie de shopping propune peste 2.500 de optiuni de diversificare a garderobei barbatului rafinat. „Ne-am asumat la nivel national calitatea de jucator important pe piata de fashion pe (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum ii pune la punct Catalin Botezatu pe barbați! Cat este de darnic designerul și ce spune despre cei care nu baga mana in buzunar / VIDEO

22:50, 27.05.2024 - Catalin Botezatu ii pune la punct pe barbații cu "arici la buzunar". Designerul marturisește cat este de darnic cu femeile și le invața pe acestea cum "sa ia taurul de coarne". Declarații savuroase!

In Ucraina a fost inaugurat un muzeu-galerie dedicat lui Mihai Grecu

15:51, 27.05.2024 - In localitatea Semisotka, regiunea Odesa din Ucraina a fost deschis primul muzeu-galerie, dedicat pictorului moldovean Mihai Grecu. Muzeul a fost amplasat intr-o casa din sat, unde au fost vernisate obiecte de epoca și copii ale picturilor artistului. Dupa cum a declarat fondatorul muzeului, organizatorul…

Muzeul dedicat lui Ivan Patzaichin a fost inaugurat in prezența lui Covaliu și Lipa

22:20, 23.05.2024 - In satul natal al lui Ivan Patzaichin, unul dintre cei mai apreciati canoisti romani, s-a inaugurat joi muzeul ce ii poarta numele: ”Muzeul Ivan Patzaichin – Centru de Inovare Comunitara”, potrivit News.ro.

Weekend dedicat experiențelor senzoriale, la Iulius Mall Cluj: Street Food Picnic aduce deliciile culinare, iar Festivalul ARGO propune experimente de știința inedite (P)

14:10, 26.04.2024 - Continue reading Weekend dedicat experiențelor senzoriale, la Iulius Mall Cluj: Street Food Picnic aduce deliciile culinare, iar Festivalul ARGO propune experimente de știința inedite (P) at Info real.

Weekend dedicat experiențelor senzoriale, la Iulius Mall Cluj: Street Food Picnic aduce deliciile culinare, iar Festivalul ARGO propune experimente de știința inedite

11:56, 26.04.2024 - Ești pregatit pentru un weekend plin de experiențe senzoriale in Iulius Parc? In acest final de saptamana, food-truck-urile de la Street FOOD Picnic – ediția de primavara, te așteapta cu o varietate de sortimente internaționale savuroase, iar lineup-ul vibrant de DJ te invita la dans și multa distracție.…

„Nu ești entuziasmata sa te saruți cu toți?''. Anne Hathaway, marturie despre un casting „scarbos”

15:05, 23.04.2024 - Actrița americana Anne Hathaway, caștigatoare a unui premiu Oscar, a declarat ca in anii 2000 a fost nevoita sa participe la o audiție in cadrul careia a sarutat 10 barbați pentru a-și gasi partenerul potrivit, intr-un interviu acordat revistei V Magazine, citat de Sky News.

Carucioarele surpriza cu -65% reducere garantata, o noua ediție naționala in 26 de hipermarketuri Auchan. Primele 10 magazine, in Sold Out in mai puțin de o ora.

19:05, 05.04.2024 - La o saptamana dupa ce a lansat in premiera pe piața locala conceptul de cumparaturi surpriza, Auchan a realizat o noua acțiune de anvergura naționala in 26 de hipermarketuri din 16 orașe, in fiecare magazin fiind plasate, in medie, 70 de carucioare „misterioase”. In acțiunea comerciala cu caștig garantat…

Anunț ANSVSA: Nereguli la produse lactate in marile magazine. Ce amenzi s-au aplicat

15:45, 27.03.2024 - Recent au fost efectuate mai multe controale pentru verificarea autenticitații și a parametrilor de calitate pentru anumite produse alimentare care se obțin prin procesarea laptelui. Iata ce au descoperit inspectorii ANSVSA.


Ce parere ai despre aceasta stire?