Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rușii susțin că armata ucraineană și-ar fi doborât accidental propriul aparat aerian Tu-141

Publicat:

Un vehicul aerian Tu-141 „Strizh”, care se afla in dotarea Forțelor Armate ale Ucrainei, a fost doborat de armata ucraineana folosind un sistem portabil de rachete antiaeriene, susțin rușii in publicația Pravda.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Una din rachetele cu care rușii au atacat Liovul a incalcat spațiul aerian al Poloniei. Armata poloneza e in alerta

11:20, 24.03.2024 - O racheta de croaziera lansata de Rusia impotriva unor tinte din vestul Ucrainei a incalcat pentru scurt timp spatiul aerian al Poloniei, a anuntat duminica armata poloneza, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

Armata ucraineana s-a retras din doua sate de langa Avdiivka: „S-au dat lupte crancene. Rușii au suferit pierderi grele”

17:40, 27.02.2024 - Armata ucraineana s-a retras din satele Severne si Stepove, situate in apropierea orasului Avdiivka, care a fost capturat recent de trupele ruse in provincia Donetk din estul Ucrainei, a anuntat marti un purtator de cuvant militar ucrainean citat de Reuters si AFP, potrivit Agerpres.

Dezvaluiri bomba din armata ucraineana: mii de soldați nu au fost niciodata pe front (șeful unui partid)

17:15, 23.02.2024 - Noul comandant șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Oleksandr Sirski, efectueaza un audit al armatei pentru a determina sfera unei „rezerve interne” de trupe, a declarat președintele partidului parlamentar Servitorul Poporului, David Arakhamia aflat la guvernare, pe 22 februarie. Arakhamia a facut…

Rușii susțin ca au cucerit inca un oraș din estul Ucrainei, dupa victoria de la Avdiivka

17:00, 22.02.2024 - Armata rusa a afirmat, joi, ca si-a impus controlul asupra satului Pobeda, in estul Ucrainei, o noua revendicare de cucerire la cateva zile dupa cea a orasului Avdiivka, in fata unei armate ucrainene care se confrunta cu penurii de arme, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Rușii ataca din cinci direcții in Ucraina. Ar fi reușit sa strapunga apararea ucraineana la Verbove

16:41, 19.02.2024 - Armata ucraineana a raportat luni tiruri intense din partea trupelor ruse in apropiere de Robotine, un sat din regiunea Zaporojie, in sudul Ucrainei, localitate asupra careia trupele ucrainene au preluat controlul in contraofensiva din vara trecuta.

Fortele ucrainene sustin ca au doborat trei avioane de razboi rusești

18:35, 17.02.2024 - Forțele ucrainene au doborat sambata doua avioane rusesti de vanatoare-bombardament Su-34 și un avion de vanatoare Su-35 deasupra estului Ucrainei, a declarat comandantul forțelor aeriene ale țarii, scrie Reuters, conform Rador Radio Romania. "In dimineața zilei de 17 februarie 2024, in sectorul…

Armata ucraineana raționalizeaza muniția pe front, de teama ca Statele Unite vor reduce asistența militara: „Pentru un obuz tras de noi, rușii trag zece”

10:30, 08.02.2024 - Armata ucraineana are un deficit grav de arme, in primul rand artilerie, a declarat un reprezentant al Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) pentru ziarul american The Wall Street Journal (WSJ). Potrivit acestuia, pentru fiecare obuz tras de Forțele Armate ale Ucrainei, rușii trag zece.Dupa cum…

Alerta ariana in Ucraina, explozii puternice la Kiev - Rușii au lansat un atac masiv cu rachete din Marea Caspica și drone iraniene (VIDEO)

07:55, 07.02.2024 - Armata ucraineana a inregistrat lansarea de rachete de tip X-101/555 de pe bombardierele strategice rusești Tu-95MS din direcția Marii Caspice. In Ucraina, a fost declarata o alerta aeriana in mai multe regiuni, relateaza RBC-Ucraina, citand canalul de Telegram al Forțelor de Aparare din sudul Ucrainei…


Ce parere ai despre aceasta stire?