Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rușii bombardează puternic Harkov -ul! Clădirea Consiliului Local a fost distrusă de o rachetă - VIDEO

Publicat:

Orașul Harkov este atacat puternic de armata rusa. din centrul orașului Harkov a fost distrusa de o racheta.Karkov -ul este al doilea oraș ca marime al Ucrainei. Rușii lupta de cateva zile pentru a-l cuceri.Imaginile de pe o camera de supraveghere din Piața Libertații din Harkov…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Confruntari armate in Sambata Mare: Rușii au lovit Odesa cu o racheta Iskander, ucrainenii au doborat un avion Suhoi-25

23:10, 04.05.2024 - Forțele Aeriene ale Ucrainei au transmis sambata seara, in ajunul Paștelui, ca in cursul zilei armata Federației Ruse a lovit Odesa cu o racheta Iskander, a tras la Harkov cu un sistem de rachete antiaeriene S-300 și a incercat sa ținteasca Nipro-ul cu rachete Kh-59/Kh-69, scrie Ukrainskaia Pravda.

Rușii ataca puternic Odesa: 13 victime intr-un atac cu racheta balistica - VIDEO

01:36, 02.05.2024 - O racheta balistica rusa a lovit miercuri seara tarziu portul ucrainean Odesa, ranind cel putin 13 persoane si declansand un incendiu de proportii, a declarat guvernatorul regional Oleh Kiper pe Telegram, relateaza Reuters, citat de news.ro.

"Castelul lui Harry Potter" din Ucraina a ars dupa ce rușii l-au lovit cu o racheta

09:40, 30.04.2024 - Un nou atac rusesc a aut loc in Odessa. O racheta a lovit o cladire supranumita de localnici "castelul lui Harry Potter" și care gazduiește Facultatea de Drept. Cel puțin patru oameni au fost uciși și 32 au fost raniți. 

Rușii au lovit puternic Odesa - Mai multe cladiri au luat foc dupa ce au fost atacate cu drone

09:15, 23.04.2024 - Mai multe cladiri rezidențiale din Odesa au luat foc dupa ce au fost atacate cu drone lansate de ruși. Atacul a avut loc in noaptea de luni spre marți. Drone au fost interceptate și in alte regiuni ale Ucrainei, noteaza Mediafax.

VIDEO/ Rușii au pierdut cel puțin șase avioane de lupta dintr-o lovitura - SBU ar fi lovit puternic aerodromul Morozovsk

13:40, 05.04.2024 - Atacul asupra aerodromului din Morozovsk a fost efectuat de Serviciul de Securitate al Ucrainei impreuna cu structurile Forțelor de Aparare, potrivit unor surse, cel puțin 6 avioane au fost distruse, noteaza Ukrainskpravda care citeaza surse din SBU.

Cum arata Kievul la o zi dupa ce rușii au bombardat orașul cu rachete hipersonice. Cladirea Academiei de Arte a fost distrusa

10:51, 26.03.2024 - Rachetele balistice ale rușilor au avariat case si cladirea Academiei de Arte din Kiev, a declarat președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. El a spus ca Harkovul se afla inca intr-o situatie deosebit de dificila, in timp ce la Odesa au fost civili raniți in atacurile rușilor.

Razbunarea lui Putin. Rușii bombardeaza capitala Ucrainei: „O cladire rezidentiala din Kiev a fost lovita”

11:26, 25.03.2024 - O serie de explozii au zguduit Kievul, luni, dupa ce rușii au atacat din nou cu rachete capitalei Ucrainei. Cel puțin patru explozii puternice s-au auzit, iar o cladire rezidențiala a fost lovita. Sirenele de raid aerian suna in capitala ucraineana, potrivit The Kyiv Independent.

Rusii au atacat puternic Kievul: capitala a fost afectata de mai multe explozii, in urma unui bombardament matinal

07:05, 24.03.2024 - Mai multe explozii au avut loc la Kiev si intreaga Ucraina a fost plasata in alerta, dupa ce Rusia a lansat un val de atacuri aeriene, potrivit BBC, citat de news.ro. Polonia afirma ca a activat fortele aeriene pentru a asigura siguranta spatiului aerian polonez, dupa ce atacurile au vizat si orasul…


Ce parere ai despre aceasta stire?