Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

RUSIA a făcut un nou TEST cu RACHETĂ intercontinentală

Publicat:

Racheta a fost lansata de pe submarinul aflat in imersiune in apele si a lovit la ora planificata o tinta in poligonul 'Kura' din , situata in rus.

Sineva este o racheta in trei trepte, are o raza de actiune de 11.500 de kilometri si poate transporta pana la patru incarcaturi nucleare.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Rusia a lansat racheta Angara-A5, dupa doua amanari din cauze tehnice/ VIDEO

20:35, 11.04.2024 - Rusia a lansat, joi, racheta de noua generatie Angara-A5 de pe cosmodromul Vostocini, in Extremul Orient rus. Lansarea rachetei a fost amanata de doua ori. Este o noua etapa in programul spatial rus, care inregistreaza o intarziere importanta in ultimii ani.

Rusia a lansat cu succes o racheta de generatie noua, care va inlocui lansatoarele din anii 1960

20:30, 11.04.2024 - Rusia a lansat joi o racheta de generatie noua, Angara-A5, de pe cosmodromul Vostocini, in Extremul Orient rus, dupa doua amanari in doua zile. Lansarea reprezinta o noua etapa in programul spatial rus, care inregistreaza o intarziere importanta in ultimii ani.

Rusia a tras cu o racheta balistica asupra Odesei: cel putin un mort

22:15, 06.04.2024 - Rusia a lansat o racheta balistica in cursul zilei de sambata asupra orasului-port Odesa, in sudul Ucrainei, intr-un atac care a ucis un barbat si a provocat pagube unei infrastructuri civile, potrivit Fortelor de aparare din sudul tarii, citate de agentia de presa Unian si Kanal24, relateaza Agerpres.

Polonia, in alerta dupa ce o racheta a survolat spațiul sau aerian: Varșovia cere Moscovei explicații

11:25, 25.03.2024 - Rusia a lovit cu rachete, duminica dimineața (24 martie) infrastructura critica din regiunea vestica ucraineana Liov, a anunțat Kievul. Drept urmare, intr-o lovitura aeriana majora, o racheta de croaziera rusa a zburat pentru scurt timp in spațiul aerian polonez, potrivit Varșoviei, informeaza Reuters…

O racheta de croaziera rusa a incalcat spatiul aerian al Poloniei

20:25, 24.03.2024 - O racheta de croaziera lansata de Rusia impotriva unor tinte din vestul Ucrainei a incalcat pentru scurt timp spatiul aerian al Poloniei, a anuntat, duminica, armata poloneza, relateaza AFP si Reuters.

Rusia spune ca a ridicat un avion de vanatoare dupa ce bombardiere americane s-au apropiat de spațiul sau aerian

16:55, 24.03.2024 - Ministerul Apararii din Rusia a afirmat duminica ca a trimis un avion de vanatoare MiG-31 dupa ce doua bombardiere americane B-1B s-au apropiat de granița rusa deasupra Marii Barents, scrie Reuters , potrivit Hotnews. Potrivit ministerului condus de Serghei Șoigu, bombardierele americane s-au indepartat…

La o zi dupa discursul exploziv al lui Putin, Rusia a efectuat un test cu o racheta balistica intercontinentala Yars

18:35, 01.03.2024 - La o zi dupa discursul exploziv al lui Putin, Rusia a efectuat un test cu o racheta balistica intercontinentala Yars Armata rusa a anuntat vineri ca a efectuat un test cu o racheta balistica intercontinentala Yars, lansata de la cosmodromul din Plesetk, folosit de obicei pentru lansarea satelitilor…

Rusia și Ucraina s-au bombardat reciproc. Crater gigantic provocat de o racheta ruseasca cazuta langa Kiev

14:35, 15.02.2024 - Cel putin cinci persoane si-au pierdut viata si 18 au fost ranite in orașul rus Belgorod, intr-un bombardament pe care Moscova il imputa Kievului, a anuntat joi guvernatorul acestei regiuni situate la granița cu Ucraina. De partea cealalta, și Ucraina a fost ținta unui nou val de rachete rusești, dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?