Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rugăciunea lui Arsenie Boca pentru pentru momentele de răscruce din viața ta! Ai de luat decizii dificile și nu știi ce să faci? Sfântul Ardealului te ajută să-ți limpezești gândurile

Publicat:

Rugaciunea Parintelui Arsenie Boca este cel mai bun ajutor, in momentele de cumpana, cand ai de luat decizii dificile, pentru viata ta si a celor dragi. Mult timp, ar fi fost interzisa de comuniști. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pastorul Ionel Tuțac: „Exista in viața situații dificile, care ne determina sa luam decizii ce ne pot schimba intr-un mod frumos viitorul”

09:05, 06.05.2024 - Ionel Tuțac este pastor și liderul Bisericii Baptiste din vestul țarii. De asemenea, este președintele Asociatiei Renasterea Familiei. In ultimii ani, și-a prezentat colecția ce conține peste 1.000 de carți sfinte in diferite localitați din Romania sub egida „Muzeul Bibliei”.

Xtra Night Show. Cum reușește Oana Lis sa depașeasca momentele dificile. Ce ii da putere sa mearga mai departe: "Am avut 30 de atacuri de panica..." / VIDEO

23:00, 01.04.2024 - De-a lungul timpului, Oana Lis a trecut prin multe momente dificile. Prezenta in aceasta seara in platoul Xtra Night Show, soția lui Viorel Lis a spus cum reușește sa treaca peste greutați și ce anume ii da putere sa mearga mai departe.

Olimpici pe banda rulanta la Matematica. Performanța unui liceu din Olt, explicata de profesor: „Este materia care te ajuta in viața“

21:20, 01.04.2024 - Un colegiu din Olt trimite in acest an patru elevi de liceu și doi de gimnaziu la faza naționala a Olimpiadei de Matematica. Cum aleg elevii sa faca performanța și la ce ii ajuta studiul acestei discipline - explica profesorul care ii conduce spre performanța.

Ginkgo biloba – ce este și cum te poate ajuta sa iți imbunatațești stilul de viața?

10:10, 31.03.2024 - Ginkgo biloba este o planta medicinala cu frunze distincte in forma de evantai, aparținand familiei Ginkgoaceae. Originara din China și utilizata de secole, aceasta planta este apreciata pentru proprietațile sale terapeutice remarcabile. Pe langa beneficiile cunoscute pentru imbunatațirea circulației…

Andreea Raducan, cu ochii in lacrimi in timpul interviului pentru GSP: „Tata a fost stalpul și omul pe care ma bazam in momentele dificile”

13:30, 22.03.2024 - Fosta gimnasta Andreea Raducan a fost prima invitata a emisiunii „La feminin”, noul proiect video al Gazetei Sporturilor. Campioana olimpica a avut lacrimi in ochi in timpul interviului, atunci cand a vorbit despre moartea tatalui ei, care a incetat din viața Andreea Raducan (40 de ani) a ramas fara…

Star Matinal. Momentele grele au facut-o mai puternica pe Laura Cosoi. Cum a gestionat clipele dificile de cand a devenit mama: „Nu am avut bona”

14:45, 12.03.2024 - Laura Cosoi se pregatește sa devina mama pentru a patra oara și spune ca nu i-a fost deloc la primei fiice, atunci cand toata lumea voia sa ii dea sfaturi despre creșterea copilului. Vedeta a declarat ca nu a avut bona și nici sprijin mereu din partea parinților, care locuiesc departe de București.

Adaptarea copiilor la situațiile dificile din viața

11:05, 07.03.2024 -  Expunerea la factori negativi precum saracia cronica, manifestari de violența sau absența unei persoane afectuoase, care sa creeze un sentiment de siguranța, poate submina dezvoltarea normala a creierului unui copil.Din pacate, nu traim intr-o lume ideala, astfel ca mulți copii cresc și se dezvolta…

(video) „S-a ajuns și la reanimare”: Clipe dificile in familia primarului Ion Ceban și dezvaluiri despre viața in 5

13:00, 06.03.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, vorbește pentru prima oara despre problemele de sanatate cu care s-a intalnit intreaga sa familie la inceputul acestui an, dar și despre relația dintre copiii mai mari și mezinul familiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?