Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roxana Vancea s-a pus în cap! Chiloţeii şi coastele ieşite în relief te vor face să salivezi

Publicat:

a fost surprinsa într-o ipostaza sexy, asa cum nu multi barbati au avut ocazia sa o vada.

Vedeta îsi bombardeaza fanii cu fotografii sexy în ultima vreme. Dupa ce si-a pus o poza de profil în care se saruta pasional cu o femeie, Roxana s-a fotografiat în sala de sport, agatata cu picioarele de o bara de exercitii.



Cum munca este de cele mai multe ori rasplatita, fotografia s-a scaldat în like-uri. Barbatii au ramas muti de uimire dupa ce au avut ocazia sa-i vada abdomenul plat.

Cine este

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Celine Dion, marturisiri cutremuratoare. Boala care o macina pe artista: „Am avut coastele rupte din cauza spasmelor musculare”

09:10, 08.06.2024 - Celine Dion a disparut din viața publica de ceva timp, din cauza problemelor de sanatate. Artista inca se confrunta cu acestea și trece prin clipe grele din cauza afecțiunilor grave pe care le are. Vedeta a dezvaluit chinul la care a fost supusa și tot ce a indurat din cauza bolii. Ce s-a ales de […]…

Dana Roba, mesaj emoționant de ziua iubitului ei, cu ocazia zilei de naștere. Ce i-a transmis vedeta partenerului de viața: „Ești special” / FOTO

00:20, 01.06.2024 - Dana Roba iși sarbatorește iubitul! Beni a implinit 37 de ani, iar pentru a marca ziua de naștere, vedeta a publicat cateva fotografii impreuna, de la frumosul eveniment. Declarațiile nu puteau sa lipseasca, astfel ca pe rețelele de socializare a aparut și un text emoționant.

Știrile Antena Stars. Ce nu a acceptat niciodata Mirabela Dauer de la barbații din viața ei. Vedeta are o regula stricta: „Fiecare cu treaba lui” / VIDEO

15:55, 08.05.2024 - Mirabela Dauer a dezvaluit ce nu a acceptat niciodata de la barbații din viața ei. De la ce regula stricta nu se abate indragita artista. Ce a marturisit vedeta, in exclusivitate pentru Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?