Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Romanul care a facut din Sierra Leone statul cu cea mai mare crestere economica

Publicat:

Un raport al privind impactul macroeconomic al proiectului Tonkolili asupra economiei din scoate la iveala cifre demne de invidiat pentru orice stat din lume.

Desi a fost publicat la finalul anului trecut, raportul nu a fost foarte mediatizat nici macar in presa locala. Guvernul din a semnat cu , compania condusa de omul de afaceri de origine romana , un contract de extractie de minereu de fier din mina Tonkolili, care are o rezerva de peste 10 miliarde de tone de minereu.

Conform raportului…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

S&P retrogradeaza ratingul Franței. Principalele motive: nivelul datoriei in PIB și deficitul in creștere

14:50, 01.06.2024 - Agentia de evaluare financiara SandP Global Ratings a retrogradat vineri ratingul Frantei, o lovitura pentru angajamentul presedintelui Emmanuel Macron privind gestionarea datoriei, in conditiile in care Guvernul nu reuseste sa tina sub control situatia finantelor publice, in urma pandemiei si a crizei…

Ciolacu, catre constructorii romani: Ati doborat un mit, acela ca firmele romanesti nu sunt capabile sa construiasca / Romania are nevoie de o perioada de constructie, de lideri care sa nu foloseasca ura si dezbinarea pentru un interes politic

11:56, 29.05.2024 - ”Am vrut neaparat sa vin azi la acest eveniment important, in fata constructorilor nostri, constructorilor romani, fiindca sunt mandru de aceea ce ati reusit (..) mai ales in ultimii doi ani. Ati doborat un mit, acela ca firmele romanesti nu sunt capabile sa construiasca autostrazi, unitati sanitare,…

FMI recomanda Germaniei sa iși relaxeze „frana de indatorare” prevazuta in Constituție

16:35, 28.05.2024 - Germania se confrunta cu presiuni pentru cresterea cheltuielilor, iar Guvernul ar trebui sa ia in considerare relaxarea „franei de indatorare”, se arata intr-un raport al Fondului Monetar International publicat marti, transmit Reuters și Agerpres.

VIDEO - Ciolacu: 'Am trecut de la o economie bazata pe consum la creștere economica bazata pe investiții'

20:10, 10.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, in prima zi de campanie electorala, la un eveniment de lansare a candidatilor PSD Braila, ca pentru prima oara Romania a trecut de la o economie bazata pe consum, la o economie cu o creștere economica bazata pe investiții.

Guvernul german mizeaza pe o crestere economica in acest an

17:05, 24.04.2024 - Guvernul german si-a imbunatatit, miercuri, prognoza de crestere pentru acest an, de la 0,2% pana la 0,3%, si in paralel si-a revizuit in jos prognoza de inflatie, cu 0,4 puncte procentuale.

Germania si-a imbunatatit usor prognoza de crestere economica

14:10, 19.04.2024 - Guvernul german va anunta saptamana viitoare ca si-a imbunatatit prognoza de crestere pentru acest an, de la 0,2% pana la 0,3%, a dezvaluit vineri pentru Reuters o sursa din apropierea acestui dosar, informeaza Agerpres.

(VIDEO) Petrisor Peiu, coautor al programului de guvernare AUR

17:40, 12.04.2024 - Specialistii care au lucrat la programul de guvernare propus de AUR au prezentat vineri, in cadrul unui eveniment, mai multe masuri care apar in acesta. Programul este numit “Reconstruim Romania”. AUR a decis sa prezinte masuri ale programului de guvernare prin specialistii care au lucrat la implementarea…

2.000 de lei pentru fiecare scroafa Bazna sau Mangalița. In ce condiții vireaza statul banii

13:05, 04.04.2024 - Guvernul a adoptat hotararea privind programul de sustinere a crescatorilor de porci de reproducție din rasele Bazna si/sau Mangalița pentru anul 2024, ajutorul fiind majorat de la 1.200 la 2.000 lei.


Ce parere ai despre aceasta stire?