Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Romanii care traiesc visul american renunta la pretentiile intelectuale, in detrimentul unor salarii atractive: "In primul an am castigat in State cat as fi castigat la noi in 20"

Publicat:

Numarul romanilor care aleg sa munceasca in strainatate creste vazand cu ochii. O spun reprezentantii firmelor care intermediaza joburi in cele mai indepartate colturi ale lumii. Tot ei au remarcat ca multi absolventi de studii superioare renunta la pretentii si aleg slujbe care nu au nicio legatura cu pregatirea lor, dar care sunt foarte bine platite. De exemplu, daca optezi sa devii caraus de mobila in , poti castiga peste 3.000 de dolari pe luna.

Satui de traiul prost din tara noastra, romanii alearga dupa visul american. , un tanar de 30 de ani, de pilda,…

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

Echipa de robotica a Colegiului „Alexandru Ioan Cuza ” din Focsani a castigat campionatul mondial de robotica din SUA

13:05, 22.04.2024 - Elevii romani au ajuns in finala impreuna cu alte doua echipe din Statele Unite si, respectiv, Africa de Sud. Tot in marea finala a ajuns si o alta echipa din Romania – cea a Colegiului „Mihai Viteazul" din Ploiesti, care si anul trecut a reprezentat tara noastra la competitia din Statele Unite. Anul…

Visul romanesc - Succes american. Gabriel, de la spalat vase la unul dintre cei mai importanți oameni din industria hoteliera din Chicago: „Mi-a placut sa...”

17:25, 20.04.2024 - Gabriel a plecat in urma cu mulți ani din Romania și s-a stabilit in Chicago. Despre viața din America spune ca mereu și-a dorit sa faca ceva diferit, asta pentru ca in țara a avut tangențe cu lumea sportului.

Romanii care vor caștiga cel mai mult, dupa introducerea salariului minim european: angajatorii vor fi obligați

15:01, 04.04.2024 - Numarul contractelor de munca platite cu salariul minim pe economie a scazut in 2024 cu aproximativ 17% fața de anul trecut. Pana la finalul anului, in Romania se va introduce salariul minim european, de care vor beneficia in special angajații cu mai mult de 24 de luni la actualul loc de munca, pentru…

Cați bani au caștigat romanii din criptomonede anul trecut

11:20, 16.03.2024 - Investitorii romani au castigat anul trecut 170 de milioane de dolari din criptomonede. Țara noastra se numara printre cele care au obtinut cele mai mici venituri din cripto. Conform unei analize realizate de Chainalysis, Romania se numara printre tarile care au obtinut printre cele mai mici venituri…

Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Ce a transmis Marius Budai: „Beneficii care...”

23:01, 13.03.2024 - Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Pensionarii ar trebui sa știe aceste informații. Iata ce a transmis Marius Budai, fostul ministru al Muncii din Romania!

Prima reactie a lui Marcel Ciolacu dupa ce Romania a castigat procesul Rosia Montana

07:45, 09.03.2024 - „Romanii nu trebuie sa sufere din cauza deciziilor unor premieri care au pus interesele personale mai presus decat interesele nationale”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook, dupa ce Romania a castigat procesul Rosia Montana.

Gheorghe Carciu, secretar de stat al DRP: „Continuam munca din ultimii doi ani, de a susține romanii din afara granițelor, prin deschiderea unei noi sesiuni de finanțari nerambursabile”

13:30, 22.02.2024 - Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni (DRP) a lansat miercuri, 21 februarie, Sesiunea de finanțare nerambursabila pentru anul 2024. Asociatiile, fundatiile, unitatile de cult, organizatiile neguvernamentale ale romanilor de pretutindeni, persoanele fizice autorizate sau persoanele juridice de…

Sambata, de la ora 16.00, Madalina Balan prezinta Visul romanesc – Succes american la Antena Stars

18:16, 19.02.2024 - Incepand de sambata aceasta, de la ora 16.00, Madalina Balan le aduce telespectatorilor povesti de succes ale romanilor care au avut curajul sa lase totul in urma si sa porneasca in aventura vietii lor, de la zero, in Statele Unite ale Americii.


Ce parere ai despre aceasta stire?