Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România primeşte un aviz motivat pentru aplicarea normelor UE privind deşeurile electrice şi electronice

Publicat:

DEEE inlocuieste si actualizeaza norme mai vechi referitoare la deseurile de echipamente electrice si electronice, informeaza Agerpres. Directiva mentionata vizeaza atat prevenirea sau reducerea impacturilor negative pe care le au asupra sanatatii umane si asupra mediului generarea si gestionarea de deseuri de echipamente electrice si electronice, cat si imbunatatirea eficientei si a impacturilor de ansamblu ale utilizarii resurselor, precizeaza CE.

In urma nerespectarii termenului limita initial, la 31 martie 2014 au fost trimise scrisori de punere in intarziere catre…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Incetinire economica și insolvențe in creștere: care sunt perspectivele pentru companiile din ECE?

15:30, 25.04.2024 - • Insolvențele in Europa Centrala și de Est (CEE) in creștere in 2023 • Noua țari au inregistrat un numar mai mare de insolvențe (Republica Ceha, Estonia, Ungaria, Lituania, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Romania1), iar trei țari au raportat scaderi ale acestora (Bulgaria, Croația și Letonia)…

Noul pod peste Tisa, de la granita cu Ucraina, va fi inaugurat pana la finalul anului

14:20, 25.03.2024 - O delegație importanta a Parlamentului European, formata din europarlamentari ai grupului Partidului Popularilor Europeni din Comisia de Dezvoltare Regionala, din Spania, Bulgaria, Germania și Romania, a efectuat recent o vizita de evaluare la Sighetu Marmatiei, pe santierul noului pod peste Tisa. Delegatia…

Romania a cheltuit pentru Aparare doar 1.6% din PIB și este printre codașe la inzestrarea cu arme și echipamente noi

11:21, 22.03.2024 - Romania a cheltuit in 2023 pentru aparare doar 1,6% din PIB, potrivit unui raport oficial al NATO, citat de TVR Info. Procentul este unul mult mai mic decat promisiunea facuta de președintele Klaus Iohannis, de 2,5% din PIB. Cu acest nivel al cheltuielilor, Romania se situeaza sub media NATO de 1,73%…

Romania, in coada clasamentului atingerii obiectivelor asumate, privind schimbarile climatice

12:40, 25.02.2024 - Romania se situeaza ca a patra țara din Europa in ceea ce privește reducerea emisiilor de CO2 fața de nivelurile din 1990. In ciuda acestui fapt, țara se prezinta in mod constant ca un susținator fervent al tranziției catre un mediu mai curat și al prevenirii schimbarilor climatice. Cu toate acestea,…

Comisia solicita Romaniei sa inchida și sa reabiliteze depozitele ilegale de deșeuri

15:35, 07.02.2024 - Comisia Europeana a decis sa trimita Romaniei un aviz motivat pentru nerespectarea integrala a Directivei privind depozitele de deșeuri și a Directivei-cadru privind deșeurile. Directiva privind depozitele de deșeuri impune statelor membre sa ia masurile necesare pentru inchiderea și reabilitarea depozitelor…

Un viraj brusc la dreapta: O prognoza pentru alegerile europarlamentare din 2024 (European Council in Foreign Affairs)

16:51, 03.02.2024 - Populiștii ”antieuropeni” au șanse crescute sa iasa pe primul loc in sondajele din Austria, Belgia, Cehia, Franța, Ungaria, Italia, Olanda, Polonia și Slovacia, și pe locul doi și trei in Romania, Bulgaria, Finlanda, Germania, Portugalia, Letonia, Spania și Suedia, susține analiza realizata de European…

15 ani de la victoria Romaniei la Haga. Aurescu: Țara noastra a obținut „unica extindere de jurisdicție suverana dupa 1918”

12:51, 03.02.2024 - Astazi se implinesc 15 ani de la victoria Romaniei la Curtea Internaționala de Justiție de la Haga, cand țara noastra a caștigat procesul cu Ucraina, obținand cea mai mare extindere teritoriala de dupa 1918. Romania a caștigat atunci aproape 10.000 de kilometri patrați de platou continental in jurul…

Romania a semnat contractul pentru achiziția a 62 de trenuri electrice, care vor circula și prin Cluj. Grindeanu: „Sper sa nu avem intarzieri”.

12:10, 30.01.2024 - Un numar de 62 de trenuri electrice vor fi cumparate de Romania din Polonia, in baza unui contract de peste 3 miliarde de lei, semnat marți de Autoritatea pentru Reforma Feroviara. Din totalul ramelor electrice, 23 de trenuri vor circula pe traseele Cluj, Brașov și Timișoara.


Ce parere ai despre aceasta stire?