Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Româncă acuzată că a încasat 65.000 de euro lăudându-se cu „pile” care pot rezolva angajări

Publicat:

O femeie despre care presa locala din Arad spune ca e angajata a a fost reținuta de DNA pentru trafic de influența. Femeia este acuzata ca a cerut aproape 95.000 de euro, din care a incasat 65.000 de euro, promițand ca are „pile” care pot rezolva angajari.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanca, protagonista unui show la un post tv național din Italia. Este acuzata ca a inșelat italieni VIDEO

19:20, 16.05.2024 - O romanca din Gorj, stripteuza in Italia, a fost protagonista unei emisiuni de televiziune de la un post național din Peninsula. Simona Filip este acuzata ca a inșelat mai mulți italieni cu sume mari de bani și obiecte de lux.

Clujeanul Marius Balo, in greva foamei pentru romanca intemnițata in condiții grele, in China: „Nu voi mai gusta niciun fel de hrana pana cand nu se va rezolva situația ei”

12:51, 02.04.2024 - Clujeanul Marius Balo, inchis in trecut pentru 8 ani in China, face un apel disperat pentru salvarea Alinei Apostol, aflata intr-o situație similara, in condiții de temnița grea. Acesta face greva foamei pana cand autoritațile statului se vor implica in acest caz.

Polițista romanca in Congo. Din banii de diurna, Luminița le cumpara copiilor africani mancare

13:25, 17.03.2024 - O polițista din Vaslui trimisa intr-o misiune de menținere a pacii in Congo a fost felicitata de Poliția Romana pentru activitatea sa. Ea obișnuiește sa-și dea aproape toți banii din diurna pentru a cumpara alimente copiilor africani.

Caz ingrozitor in Italia. O romanca este acuzata de omor, dupa ce a lovit cu mașina un marocan

23:05, 14.03.2024 - O romanca are probleme grave cu legea in Italia. Risca mulți ani de inchisoare, caci este acuzata de omor. Femeia a lovit mortal un marocan, in timp ce se afla la volanul mașinii sale. Barbatul a suferit rani foarte grave, care i-au fost fatale.

Badanta romanca in Italia, acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Ce acuzații ii aduce fiica varstnicei: „Nu este posibil...”

11:30, 14.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Torino, Italia! O badanda romanca in Italia este acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Iata ce acuzații ii aduce fiica varstnicei in varsta de 78 de ani!

Italian de 60 de ani, ucis de iubita romanca. Dupa ce l-a injunghiat, femeia s-a așezat langa el și a așteptat poliția

13:45, 06.03.2024 - O romanca stabilita in Italia și-a injunghiat mortal partenerul in varsta de 60 de ani, a sunat la serviciile de urgența, dupa care s-a așezat langa el și a așteptat sa vina poliția.

Romanca, prinsa in timp ce fura cosmetice din zeci de magazine din Olanda. Instanța i-a aplicat o pedeapsa dura

17:20, 27.02.2024 - Caz șocant in Olanda. O romanca a fost prinsa dupa ce a furat produse cosmetice din zeci de magazine. Polițiștii au arestat-o preventiv, iar de curand și-a primit sentința. Instanța nu a fost deloc blanda cu ea. Iata ce pedeapsa dura a primit!

Sorana Cirstea a invins campioana de la Wimbledon dupa o revenire fabuloasa. A salvat șanse mingi de meci. Romanca s-a calificat in semifinalele de la Dubai

16:36, 22.02.2024 - Sorana Cirstea, locul 22 WTA, a invins-o pe Marketa Vondrousova, favorita 7, campioana de la Wimbledon, cu scorul de 2-6, 7-6 (1), 6-1 și e in semifinalele turneului de 1000 de puncte de la Dubai.


Ce parere ai despre aceasta stire?