Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roberto de Zerbi şi-a anunţat plecarea de la Sassuolo

Publicat:

Roberto , fost jucator al echipei CFR Cluj, si-a anuntat, duminica, plecarea la finalul sezonului de la conducerea tehnica a formatiei Sassuolo, la care evolueaza si fundasul , informeaza lefigaro.fr, potrivit news.ro.

De Zerbi este la Sassuolo din 2018 si, sub conducerea lui, mica grupare din Regiunea Emilia-Romagna a fost o nuca tare in campionat.

"Inainte de meciul impotriva echipei Genoa (n.r. - din 9 mai), am anuntat conducerea despre decizia mea de a pleca, pentru ca eu cred ca am atins maximul. Este o alegere grea, dar nu cred ca pot aduce mai mult…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marius Maldarașanu, prima reacție dupa plecarea lui Dani Coman de la Hermannstadt: „Asta le-am spus jucatorilor”

20:45, 12.04.2024 - UTA Arad - Hermannstadt 1-3. Marius Maldarașanu (48 de ani), tehnicianul sibienilor, a oferit prima reacție dupa succesul entuziasmant al echipei sale de pe terenul trupei lui Mircea Rednic. Antrenorul a salutat a doua victorie obținuta de sibieni in acest sezon in deplasare. Prima venise abia in etapa…

Conducerea CFR-ului neaga posibilitatea ca Dan Petrescu sa preia imediat echipa din Gruia: „E clar ca exista o coincidența”

10:20, 09.04.2024 - Dan Petrescu a devenit liber de contract dupa desparțirea de Jeonbuk și este dorit de CFR Cluj, insa conducerea echipei din Gruia neaga posibilitatea ca „Bursucul” sa preia imediat al patrulea mandat.

Italienii nu-l regreta pe Dragușin: „Transferul sau i-a facut mai mult bine lui Genoa decat lui Tottenham”

16:45, 04.04.2024 - Plecarea lui Radu Dragușin (22 de ani) din Serie A in Premier League a fost, mai degraba, o lovitura financiara data de Genoa decat o pierdere pentru apararea lui Gilardino. „Media golurilor primite de Grifon e mai mica de cand a fost vandut romanul. La Tottenham, Dragușin a jucat doar de doua ori titular”,…

„Poate Dorinel Munteanu sa fie o solutie?!” Nelutu Varga a vorbit despre viitorul antrenor al echipei

12:00, 04.04.2024 - Nelutu Varga a vorbit despre viitorul antrenor al echipei cand a fost intrebat daca Dorinel Munteanu poate fi o solutie. Patronul celor de la CFR Cluj a spus ca inca nu e momentul sa se gandeasca la noul antrenor, dar nu a negat ca Dorinel Munteanu poate fi o varianta. De altfel, Varga a spus […] The…

Record de spectatori pe stadionul care iși așteapta demolarea. Mircea Lucescu a revenit pe arena echipei Corvinul VIDEO

11:30, 03.04.2024 - Peste 12.000 de oameni au asistat la meciul de fotbal din Cupa Romaniei, disputat la Hunedoara, intre Corvinul Hunedoara și CFR Cluj. A fost unul dintre ultimele meciuri de fotbal jucate pe stadionul construit in anii ’50, care așteapta demolarea.

De Zerbi, cu ochii pe un fotbalist din Superliga: „Brighton vrea una dintre perlele ascunse ale Europei”

19:25, 26.03.2024 - Philip Otele (24 de ani), extrema stanga de la CFR Cluj, e pe radarul lui Brighton, una dintre revelațiile din Premier League. Nigerianul adus de CFR Cluj de la UTA are un sezon reușit, cu 14 goluri și 6 pase decisive in 31 de meciuri in Superliga. Iar evoluțiile le-au atras atenția celor de la Brighton,…

Bogdan Pivariu iși dorește un al doilea mandat la primaria Florești: „Am pornit la un drum și vrem sa continuam pe el”

16:45, 20.03.2024 - Conducerea PNL Cluj a validat, la sfarșitul saptamanii trecute, candidatura lui Bogdan Pivariu la funcția de primar al celei mai mari comune din țara, in vederea alegerilor locale din 9 iunie.

U-BT lupta pentru primele poziții inainte de play-off-ul EuroCup. Antrenorul echipei: „Este o provocare mare pentru noi”

08:10, 31.01.2024 - U-BT Cluj și-a asigurat clasarea pe una din primele trei poziții din grupa B a EuroCup, iar miercuri, 31 ianuarie, pe terenul Gran Canariei, caștigatoarea ediției precedente, cauta sa iși asigure prezența in sferturile de finala ale competiției.


Ce parere ai despre aceasta stire?