Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REȚINUȚI PENTRU DARE DE MITĂ Tatăl și fiul implicați în tentativa de a evita suspendarea permisiunii de conducere

Publicat:

Tatal cat și fiul sau au oferit unuia dintre cei doi polițiști denunțatori suma de 10.000 de forinți, pe langa cei 600 de euro oferiți ca mita in ziua anterioara. The post REȚINUȚI PENTRU DARE DE MITA Tatal și fiul implicați in tentativa de a evita suspendarea permisiunii de conducere first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

CAZUL VLAD PASCU CSM analizeaza suspendarea judecatoarei Ioana Ancuța Popoviciu

08:51, 17.04.2024 - Ioana Ancuța Popoviciu a mai fost sancționata disciplinar in trecut pentru lipsa de diligența in gestionarea dosarelor. The post CAZUL VLAD PASCU CSM analizeaza suspendarea judecatoarei Ioana Ancuța Popoviciu first appeared on Informatia Zilei .

AFECȚIUNILE MEDICALE ȘI IMPLICAȚIILE LOR Reglementarile din Codul Rutier privind suspendarea permisiunii de conducere

13:35, 08.04.2024 - Pentru a obține un permis de conducere auto, șoferii trebuie sa demonstreze ca sunt apte din punct de vedere fizic și mental. The post AFECȚIUNILE MEDICALE ȘI IMPLICAȚIILE LOR Reglementarile din Codul Rutier privind suspendarea permisiunii de conducere first appeared on Informatia Zilei .

TRANZACȚIE PE FACEBOOK Barbat din Alba Iulia condamnat pentru complicitate la falsificarea permisului de conducere

10:06, 29.03.2024 - Se pare ca individul roman a obținut acest permis fals in anul 2020, in timpul șederii sale in Germania The post TRANZACȚIE PE FACEBOOK Barbat din Alba Iulia condamnat pentru complicitate la falsificarea permisului de conducere first appeared on Informatia Zilei .

VAMA PETEA Un permis de conducere fals a fost descoperit la punctul de ieșire din țara

12:15, 25.03.2024 - Polițiștii de frontiera satmareni cerceteaza un cetațean roman care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals, avand insemnele autoritaților din Romania. The post VAMA PETEA Un permis de conducere fals a fost descoperit la punctul de ieșire din țara first appeared on Informatia…

AMENDA ȘI SUSPENDAREA PERMISULUI DE CONDUCERE Motociclist surprins de radar cu 199 km/h in Giurgiu

09:15, 11.03.2024 - Acesta a primit o amenda de 3.300 de lei și i s-a suspendat permisul de conducere pentru 120 de zile The post AMENDA ȘI SUSPENDAREA PERMISULUI DE CONDUCERE Motociclist surprins de radar cu 199 km/h in Giurgiu first appeared on Informatia Zilei .

Politia Capitalei: Retinuti pentru furt calificat si conducere fara permis

10:50, 26.02.2024 - Doi barbati in varsta de 22, respectiv 36 de ani, au fost retinuti de politistii bucuresteni, fiind cercetati penal intr-un dosar de furt calificat si conducere fara permis, a unui autovehicul, pe drumurile publice. Potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei, transmis luni AGERPRES, cei doi au…

TENTATIVA LA OMOR: Baimareanca arestata preventiv dupa ce și-a injunghiat soțul

22:06, 12.02.2024 - La data de 27 ianuarie a.c., polițiștii din Baia Mare au fost solicitați sa intervina la un imobil situat pe strada Ion Luca Caragiale, unde o femeie in varsta de 31 de ani din Baia Mare și-ar fi injunghiat soțul in varsta de 42 de ani. The post TENTATIVA LA OMOR: Baimareanca arestata preventiv dupa…


Ce parere ai despre aceasta stire?