Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţete vechi de 100 de ani: Ficat la grătar şi Portocaladă

Publicat:

Ficat la gratar

Frigeți pe gratar felii de ficat. Focul sa fie repede. Intr 'o cratița cu unt fierbinte, puneți multa ceapa tocata și vreo 2 caței de usturoiu tocați la fel spre a se rumeni. Adaogați zeama unei jumatați de lamae. Dupa ce ficatul s'a fript, așezați-l in farfurie felii, apoi puneți toata tocatura de legume, acoperiți cu celelalte felii de ficat și turnați deasupra sosul caruia i-ați adaogat patrunjel tocat.

Portocalada

Ca sa faci un litru de portocalada (orangeade), storci 4 portocale și o lamae, adaogi 250 gr. sirop, miezul unei portocale, apoi adaoga atata…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Savoare fara carne. Retete vegetariene pentru un gratar reusit

14:35, 27.04.2024 - Daca esti in cautarea unei alternative sanatoase si delicioase pentru gratar, iata cateva idei de preparate vegetariene si vegane care vor satisface gusturile tuturor invitatilor tai:Legume la gratar: Taie diverse legume in felii sau bucati potrivite pentru gratar, precum dovlecei, vinete, ardei, ciuperci,…

Secretul cozonacului perfect: Temperatura ideala la care se coc cozonacii pentru a fi pufoși

22:10, 25.04.2024 - Temperatura ideala de coacereDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa intre 175 și 190 de grade Celsius, timp de aproximativ o ora.…

Secretul cozonacului perfect: Temperatura ideala la care se coc cozonacii pentru a fi pufoși

16:20, 25.04.2024 - Temperatura ideala de coacereDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa intre 175 și 190 de grade Celsius, timp de aproximativ o ora.…

Produsul trațional pentru care se cere protecție europeana. E facut dupa rețete vechi de o suta de ani

18:25, 17.03.2024 - Asociatia Producatorilor Traditionali, Mestesugari si Artizani Valcea a demarat procesul pentru inscrierea produsului „Carnati din topor din Valcea" in registrul Uniunii Europene al indicatiilor geografice protejate.

Tentativa de omor intr-o benzinarie. Un tanar a atacat cu toporul un angajat cu care avea neintelegeri mai vechi

19:15, 08.03.2024 - Un tanar de 20 de ani este cercetat pentru tentativa de omor de catre procurorii bucuresteni dupa ce l-a atacat cu toporul pe un baiat de 18 ani cu care avea neintelegeri mai vechi. Incidentul a avut loc intr-o benzinarie din Sectorul 5 al Capitalei, in prezența mai multor clienti, scrie News.ro. Incidentul…

ULTIMA ORA! VIDEO/FOTO! Comoara gasita de doi cautatori de vestigii: 151 de monede vechi

20:35, 02.03.2024 - Doi cautatori de comori au descoperit astazi, cu detectorul de metale, in zona satului Podu Lacului, comuna Poiana Cristei, aproape 150 de monede vechi, ce par a fi drahme geto-dacice, extrem de valoroase, dupa o prima estimare facuta de cei care le-au vazut. „Doi norocoși, dl. Munteanu avand legatura…

Femeie de etnie roma din Sebeș, evaziune fiscala ENORMA din afaceri cu fier vechi

19:55, 23.02.2024 - Femeie de etnie roma din Sebeș, evaziune fiscala ENORMA din afaceri cu fier vechi Femeie de etnie roma din Sebeș, evaziune fiscala ENORMA din afaceri cu fier vechi O femeie din Sebeș, fost administrator al unei societați comerciale, a fost condamnata definitiv la 7 ani de inchisoare pentru evaziune…

REȚETE ASIATICE Pui Gai Golae: Deliciu Thailandez la gratar cu aroma de nuca de cocos

23:25, 19.02.2024 - Pui Gai Golae este o rețeta thailandeza de pui la gratar, marinat intr-o pasta de curry picanta și lapte de cocos, oferind o combinație perfecta de arome și condimente. The post REȚETE ASIATICE Pui Gai Golae: Deliciu Thailandez la gratar cu aroma de nuca de cocos first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?