Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Retete traditionale romanesti: Mancaruri, fripturi si preparate traditionale din carne de porc. Carnatii.

Publicat:

Carnea de porc formeaza deliciul unor mancaruri si preparate traditionale. Este mai dulce la gust si din cauza grasimii. De la porc se folosesc toate partile componente mdash; carne, sange, maruntaie, cap, picioare etc.Calitatea I: sunca sau pulpa, muschiul, cotletele.Calitatea a ll a: gat, spata si pieptul, burta.Calitatea a lll a: capul, picioarele. Pulpa condimentata Jambonul O pulpa de porc de la piciorul din spate, de la care se scoate osul si carnea se tine zece zile cu sare si silitra, bo ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Masa de Paște 2024. Rețete simple, preparate tradiționale și variante pentru cele mai delicioase feluri de mancare, de sarbatori

08:30, 04.05.2024 - Masa de Paște 2024. Rețete simple, preparate tradiționale și variante pentru cele mai delicioase feluri de mancare, de sarbatori Masa de Paște 2024. In Sambata Mare, in majoritatea gospodariilor se gatește pentru masa de sarbatori. De la preparate tradiționale, la variante moderne de meniu, acestea…

Retete traditionale de Paste: Pasca, nelipsita de pe mesele romanilor

19:45, 27.04.2024 - Ne apropiem cu pasi repezi de sarbatorile Pascale, iar asa cum se obisnuieste in casele credinciosilor, bucatele traditionale, ce sunt uzual gatite de priceputele gospodine nu pot lipsi. Alaturi de cozonac si oua incondeiate, se afla pasca, un dulce mult indragit de romani. Reteta traditionala de pasca…

Se dau 2.000 de lei de la stat pentru cei care cresc aceasta rasa de animal. Cererea se depune pana la data de 30 iunie 2024

10:20, 23.04.2024 - Guvernul Romaniei a anunțat, recent, o masura de sprijin pentru agricultura locala, oferind o subvenție substanțiala de 2.000 de lei pentru fiecare animal din gospodarie pentru crescatorii acestui tip de animal. Aceasta inițiativa are ca scop promovarea și conservarea raselor autohtone, recunoscute…

Carnea artificiala caștiga teren. Carnații creați in laborator vor ieși pe piața intr-o țara din Europa

22:20, 18.04.2024 - Constituiti din 28% grasime de porc, imbogațita cu mazare texturata, naut, soia și proteine de grau, noii carnati produsi de Meatable ar putea potoli foamea si ar salva animalele de la sacrificare, informeaza The Guardian.

REȚETE ROMANEȘTI Friptura de vita umpluta cu ciuperci

16:45, 20.03.2024 - Aceasta rețeta de mușchi de vaca umplut este perfecta pentru o masa festiva sau un pranz de duminica impreuna cu familia și prietenii. Aromata și suculenta, aceasta preparare aduce un plus de eleganța și rafinament oricarei mese. The post REȚETE ROMANEȘTI Friptura de vita umpluta cu ciuperci first appeared…

REȚETE ROMANEȘTI Supa usurica de macris

17:45, 15.03.2024 - Frunzele macrisului contin fier, vitamine, si foarte mult acid oxalic, ceea ce ii confera un gust acru, astringent. Frunzele se prepara in acelasi mod ca si spanacul sau stevia, gustul caracteristic facandu-l potrivit pentru supe, borsuri, piureuri sau pentru a asorta in special preparatele de miel.…

REȚETE ROMANEȘTI Sarmale batranesti cu carne de porc

08:40, 11.03.2024 - Sarmalele, un clasic culinar est-european, combina carnea tocata cu orez, ceapa, și condimente, infașurate in frunze de varza acra, coapte lent cu slanina afumata și bulion de roșii, reflectand o tradiție gastronomica bogata și istorica. The post REȚETE ROMANEȘTI Sarmale batranesti cu carne de porc…

Trei rețete de primavara cu leurda. Preparate simple, dar delicioase

17:10, 29.02.2024 - Cu gustul sau inconfundabil și aromele intense, leurda adauga un strop de savoare oricarei rețete. Click! a prezentat trei variante delicioase pentru integrarea leurdei in bucataria de primavara.


Ce parere ai despre aceasta stire?