Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETE DE WEEKEND: Vinete umplute, cu sos cremos

Publicat:

Vinete umplute, cu sos cremos

Niște vinete umplute nu sunt doar sanatoase, dar au și un aspect inedit și interesant.

De ce ai nevoie ca sa prepari vinete umplute, cu sos cremos:

Pentru vinete la gratar:

4 vinete, cu codițele pastrate

ulei dupa gust

2 linguri amestec de condimente italian (rozmarin, busuioc, oregano)

2 lingurițe de pudra de usturoi

sare

piper

Pentru amestecul de nuci marunțite

2 cani cu nuci, zdrobite

2 linguri cocos

1 lingurița ulei

1/4 lingurița chimen

1/8 lingurița fulgi de ardei iute

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta personalizata a lui Chef Ștefan Popescu pentru Ed Sheeran. Artistul urca pe Arena Naționala pe 24 august. „Am creat un preparat”

13:20, 23.05.2024 - Celebrul Chef Ștefan Popescu este fan declarat al lui Ed Sheeran. Pentru ca va fi in public la concertul de pe Arena Naționala din data de 24 august, Chef nu putea sa nu marcheze prezența lui Ed Sheeran in Romania fara a-i crea o rețeta personalizata. Cu atat mai mult cu cat celebrul artist a declarat…

Cum sa faci pastrama de oaie la tigaie. Secretul pentru o carne frageda

05:56, 23.05.2024 - Cum sa faci pastrama de oaie la tigaie. Secretul pentru o carne frageda. Pastrama de oaie nu trebuie preparata neaparat la cuptor. Și la tigaie poate avea un gust deosebit. Pentru a face pastrama de oaie la tigaie ai de respectat anumiți pași cat se poate de simpli. De asemenea, nu uita sa bifezi toate…

Cu ce sa amesteci fasolea batuta pentru un plus de savoare. Nu ai cum sa dai greș cu rețeta asta

22:00, 09.05.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate tradiționale romanești. Se pregatește destul de rapid și nu aveți nevoie de multe ingrediente. Insa, pentru a avea un plus de savoare, trebuie sa știți cu ce sa amestecați fasolea batuta. Ingredientele pe care le folosesc gospodinele din Moldova!…

Rețeta de post a bunicii. Cum sa faci mancare din prune uscate

06:05, 12.04.2024 - Rețeta de post a bunicii. Cum sa faci mancare din prune uscate. O rețeta de post care cu ani in urma era des intalnita este cea pentru mancarea din prune uscate. Deși pentru mulți prunele uscate pot parea o gustare, adevarul este ca ele pot fi integrate intr-o rețeta și pot aduce un rezultat uimitor.…

Fleica de porc la cuptor si ciuperci cu smantana

00:31, 05.04.2024 - Cel mai important pas al acestei retete este marinarea carnii de porc, cu o zi inainte de a fi gatita. Ingrediente: 1 bucata de fleica de porc sare, piper 1 lingura ulei 1 lingura de cimbru 2-3 catei de usturoi 1 lingurita boia afumata 1 lingura de mustar Se condimenteaza carnea cu ingredientele de…

Rețete de POST: 30 de BUCATE populare pentru post

09:55, 29.03.2024 - Mancare de gutui Ingrediente  2 gutui 1 lingura de faina 5-6 linguri de zahar (daca gutuile sunt mai acrisoare, atunci puteti pune mai mult zahar ) 80 ml ulei Mod de preparare  Se spala gutuile, dupa care se taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. Incingem uleiul, peste care vom pune feliile…

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…

Pulpe de pui rumenite si morcovi crocanti, la cuptor

00:31, 22.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de pui1/2 lamaie1 baton de scortisoara1 lingurita sare1 lingurita piper2 catei de usturoi1 lingurita curry1 lingura de ulei de masline1 punga magica Mode de preparare Condimentam pulpele cu sare, piper, curry, le stropim cu uleiul de masline si zeama de lamaie. Le punem apoi in…


Ce parere ai despre aceasta stire?