Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

RETETE DE PASTE 2014 – Cea mai delicioasă FRIPTURĂ DE MIEL la cuptor

Publicat:

Friptura de miel. RETETE PASTE 2014.  Cea mai delicioasa FRIPTURA DE MIEL la cuptor.  Va prezentam o reteta traditionala, friptura de miel la cuptor, ca la mama acasa. Ingrediente friptura de miel la cuptor : - 1 pulpa de miel (de preferat pulpa din spate) de 2 kg - 6-7 catei usturoi - 1 pahar cu vin alb - 1 cana de apa - 50 ml ulei de masline/floarea soarelui - 2-3 crengute rozmarin și maghiran - sare, piper Friptura de miel la cuptor  - preparare: -  Pulpa de miel se spala bine si se sterge cu un servet de bucatarie. - Curatam usturoiul si-l taiem in bastonase. Cu ajutorul unui cutit ascutit,…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa faci cu restul de friptura de miel ramas de la Paște. Rețeta pentru cea mai delicioasa și simpla rulada din carne

12:56, 07.05.2024 - Cei mai mulți romani pregatesc foarte multa mancare de sarbatori, iar dupa constata ca nu a fost consumata in totalitate. Iata cum poți folosi resturile de friptura de miel de la masa de Paște! Iți prezentam o ețeta de rulada delicioasa cu care nu vei da greș!

Friptura de miel la cuptor cu arome mediteraneene. Reteta pas cu pas

17:55, 03.05.2024 - Va invitam sa descoperiti secretul unei fripturi de miel la cuptor cu arome mediteraneene, care va cuceri instant toate simturile.Asadar, pregateste te sa fii rasfatat de gustul inconfundabil al acestei delicatese si sa te bucuri de o experienta culinara de neuitat Iata reteta: Ingrediente: 1,5 kg carne…

Cea mai simpla pasca pe care o poți face. Rețeta: amesteci 4 ingrediente și bagi totul la cuptor

13:55, 01.05.2024 - Cu doar patru ingrediente și puțin timp petrecut la cuptor, poți pregati cea mai simpla pasca. Fiind atat de ușor de facut, aceasta rețeta este ideala pentru oricine dorește sa se bucure de tradiție, fara a petrece prea multa vreme in bucatarie. Preparat ideal pentru Paște.

Cu ce sa inlocuiești friptura de miel pe masa de Paște. Toți invitații te vor lauda pentru rețeta asta delicioasa

09:51, 30.04.2024 - Daca iți dorești sa iți surprinzi familia și musafirii cu un preparat inedit și delicios, merita sa incerci aceasta rețeta. Afla, din randurile de mai jos, cu ce poți sa inlocuiești friptura de miel la masa de Paște. Leguma nebanuita pe care o poți transforma in vedeta mesei de Pește Cand spunem masa…

Uleiul care da un plus de savoare meselor romanilor: uleiul extravirgin de floarea-soarelui, filiera Auchan

15:45, 17.04.2024 - Povestea uleiului ecologic de floarea-soarelui, filiera Auchan, și a unui business exclusiv ecologic, explicata de Dacian Badea, Președintele Consiliului de Administrație Fermele Ecologice Silvania Cooperativa Agricola, producator și procesator de ulei ecologic de floarea-soarelui extravirgin.

Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte

16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…

Problemele și soluțiile legate de producția și comercializarea semințelor de floarea-soarelui și a uleiului 

18:25, 01.04.2024 - Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare a asigurat astazi, o platforma de dialog intre producatorii de semințe de floarea-soarelui și procesatorii de pe piața locala. Scopul a fost de a discuta problemele cheie și soluțiile viabile legate de producția și comercializarea semințelor de floarea-soarelui…

Reteta perfecta de pulpa de miel pentru Paste. Oamenii de stiinta au aflat cat trebuie sa stea ‘la odihnit’ dupa ce e scoasa din cuptor

22:25, 29.03.2024 - Masa de Paște este unul dintre cele mai așteptate evenimente culinare ale anului, iar friptura frageda și aromata de miel ocupa de necontestat loc de cinste. Insa, obținerea acelui miel perfect gatit, cu interiorul roz și suculent, poate fi o adevarata provocare. Dar nu va ingrijorați! Experții culinari…


Ce parere ai despre aceasta stire?