Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI-VINERI: Brânzoaice moldoveneşti

Publicat:

Astazi este vineri și vremea mohorâta de afara ne îndeamna sa petrecem mai mult timp în casa. Pentru ca vremea nu e tocmai pe gustul dumneavoastra, v-am pregatit o rețeta perfecta pentru începutul de weekend.

Brânzoiacele moldovenești sunt o rețeta clasica care cu siguranța va va trimite cu gândul la copilarile, potrivit desertdecasa.ro.
Uite de ce ingrediente ai nevoie și cum trebuie sa procedezi pentru ca la final sa obții niște brânzoaice delicioase.


Ingrediente:

Pentru maia:
100 gr faina
15 gr drojdie uscata

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

RETETA ZILEI: Frigarui din ficat de gaina in slanina afumata

19:50, 09.05.2024 - Mod de preparare: Slanina afumata se taie panglici. Ficatul de gaina se inveleste cu panglicile din slanina afumata si se imbraca pe betisoare sau ace pentru frigarui. Se frige pe reteaua de gratar la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte. Mujdeiul se serveste separat. Ingrediente: • 800 g ficat…

Pipiridzi tangasiti, mancarea ”aromanilor saraci” care a ajuns la moda in restaurantele fancy/ Rețeta originala a deliciului care e gata in mai puțin de-o ora: Doar patru ingrediente, poți sa-l savurezi și cald, și rece

12:00, 02.05.2024 - ”Pipiridzi tangasiti” sau, așa cum o sa-i gasești mai degraba pe internet, ”piperchi țargasiti” este o mancare tradiționala din bucataria veche a aromanilor (adica romanii vechi, nu un popor separat), care a ajuns astazi la moda in restaurantele din Capitala, alaturi de shakshuka, celebrul mic dejun…

Rețeta de pasca fara aluat. Preparat delicios care se prepara foarte simplu

23:21, 30.04.2024 - Pasca cu branza fara aluat este de fapt… cheesecakeTradiția ca pe masa de Paște sa se afle și pasca vine de la evrei. Legenda spune ca aceștia, grabindu-se sa plece spre Egipt, nu au mai avut timp sa dospeasca aluatul pentru a face paine și astfel a luat naștere pasca. Pentru evrei, acest preparat se…

Rețeta de mici de 1 Mai, de pe vremea bunicilor. Așa faci cei mai gustoși mititei

13:30, 30.04.2024 - Ziua de 1 mai sau 1 mai muncitoresc se sarbatorește neaparat cu o porție de mici. Daca nu vei avea unde sa ii servești, ii poți prepara singur acasa, dupa o rețeta veche, de pe vremea bunicilor. Ingrediente necesare: 1 kilogram de carne tocata (amestec de porc și vita) și condimente dupa gust (sare,…

Mancarea simpla de la Dumnezeu si forta ei vindecatoare! Fratele Daniel de la Manastirea Slanic dezvaluie reteta secreta pentru slabit fara efort

00:51, 19.04.2024 - SURSA DE SANATATE… Legumele, fructele si zarzavaturile, aceste roade minunate din gradini si livezi, reprezinta principala sursa de vitamine si minerale din alimentatia oamenilor, care vor sa aiba un organism sanatos si plin de energie. Ceea ce insa este esential de stiut se refera la faptul ca acestea…

Țiriac Open, ploaie persistenta și doar trei meciuri incheiate + Programul zilei a cincea

22:25, 17.04.2024 - Vremea nefavorabila din București a afectat jocul in ziua a patra de la Țiriac Open. Ploaia a afectat programul, doar trei partide, doua de simplu și una de dublu reușind sa ajunga la final. Prognoza meteo anunța ploaie in Capitala incepand de la ora pranzului cu o probabilitate care varia, dar care…

Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei

16:21, 08.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…


Ce parere ai despre aceasta stire?