Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI - SÂMBĂTĂ: Cartofi la cuptor cu legume caramelizate! Un deliciu

Publicat:

Într-o zi de sâmbata ai pofta de cele mai delicioase preparate. În acest caz, reteta de cartofi la cuptor cu legume caramelizate este cea mai buna optiune. Trebuie sa îi încerci.

În cazul în care nu mai ai nicio idee despre cum sa prepari cartofii, ai aici o reteta care te va salva, iar în plus, mai este si foarte apetisanta, noteaza Bucataras.

INGREDIENTE

Pentru prepararea cartofilor:
1 kg cartofi
100 ml ulei
1 lingurita sare
1 praf busuioc maruntir
1 praf condimente asortate, razuite
5 catei…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gogoși din dovlecei, turnate cu lingura. Rețeta de desert rapid și ușor

11:30, 06.06.2024 - Dovleceii sunt printre cele mai populare legume, de care ne putem bucura pe tot parcursul anului. Sunt și foarte versatili pentru ca ii putem folosi in multe preparate, cuprinzand toate categoriile de rețete. Putem prepara din dovlecei salate și aperitive, supe și ciorbe, mancaruri scazute, conserve…

RETETA ZILEI: Frigarui din ficat de gaina in slanina afumata

19:50, 09.05.2024 - Mod de preparare: Slanina afumata se taie panglici. Ficatul de gaina se inveleste cu panglicile din slanina afumata si se imbraca pe betisoare sau ace pentru frigarui. Se frige pe reteaua de gratar la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte. Mujdeiul se serveste separat. Ingrediente: • 800 g ficat…

Cea mai simpla pasca pe care o poți face. Rețeta: amesteci 4 ingrediente și bagi totul la cuptor

13:55, 01.05.2024 - Cu doar patru ingrediente și puțin timp petrecut la cuptor, poți pregati cea mai simpla pasca. Fiind atat de ușor de facut, aceasta rețeta este ideala pentru oricine dorește sa se bucure de tradiție, fara a petrece prea multa vreme in bucatarie. Preparat ideal pentru Paște.

Reteta de ghiveci manastiresc de legume. Iese un deliciu, doar maicutele il mai fac asa

10:00, 05.04.2024 - Suntem in Postul Paștelui, așadar va prezentam o rețeta de ghiveci manastiresc de legume. Este un adevarat deliciu și este mancarea perfecta pentru cei care aleg sa nu consume carne, oua și lactate in aceasta perioada. Acest ghiveci de legume este sanatos și plin de gust. Haideți sa vedem cum se prepara!…

Rețeta de placinta vegana cu legume. Trebuie sa incerci aceasta delicatesa in timpul postului

00:05, 30.03.2024 - Placinta vegana cu legume este un preaprat de care poți sa te bucuri atat pe timpul postului, cat și in timpul anului, mai ales daca vrei sa pierzi cateva kilograme in plus. Este delicioasa, se gatește repede și trebuie neaparat sa o incerci! Prietenii și familia ta o vor adora!

Iata 3 rețete simple cu somon pe care trebuie sa le incerci neaparat!

11:30, 28.03.2024 - Cu o aroma delicata și o textura ușor frageda, somonul este o alegere populara in bucataria moderna, fiind prezent in numeroase rețete, care mai de care mai gustoase. Daca te afli in cautarea unor idei noi și simple pentru a-ți incanta papilele gustative, dar nu prea te pricepi la gatit, nu-ți face…

Rețeta de pește la cuptor cu legume. Cu ce preparat sa ii surprinzi pe cei dragi de Buna Vestire

13:20, 25.03.2024 - Creștinii care țin Postul Paștelui au, astppzi, dezlegare la pește. Daca nu știi cu ce sa iși surprinzi familia in aceasta zi, redacția Spynews.ro iți prezinta o idee de preparat pe care il vei adora. Rețeta de pește la cuptor cu legume este foarte ușor de pregatit și are un gust fabulos.

Rețeta de dovlecei umpluți cu legume. Preparatul de post care va reuși sa te surprinda

10:45, 24.03.2024 - Este weekend și ne aflam in postul Paștelui, motiv pentru care ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de dovlecei umpluți cu legume. Este un preparat care va reuși sa te surprinda. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?