Reţeta zilei: Salată cu şuncă şi ciuperci
Publicat:Ingrediente
200 g mazare congelata
2-3 cartofi
350 g ciuperci champignon
2 ardei grasi rosii
200 g sunca de Praga
100 ml smantana pentru gatit
1-2 linguri mustar
1 lingura hrean ras
300 g maioneza light
sare
piper
zeama de la 1 lamaie
Pentru decor
2 oua fierte
frunze de telina
sunca taiata fasii
Mod de preparare
Amesteci smantana, mustarul, hreanul dat prin razatoare si maioneza, adaugi sare si piper, dupa gust, si omogenizezi. Pastrezi compozitia la frigider.
Oparesti…
Citeste articolul mai departe pe rtv.net…
Sursa articol: rtv.net
Stiri pe aceeasi tema
Cu ce sa amesteci nuca pentru cozonac. Doua ingrediente transforma rețeta ta de Paște
22:15, 03.05.2024 - Cozonacul este desertul preferat al romanilor, iar de sarbatori nu lipsește niciodata de pe masa. In aceasta perioada, gospodinele muncesc din zori pentru a gati cele mai gustoase bucate tradiționale. Puteți incerca urmatoarea rețeta, daca nu ați pregatit deja cozonacul. Rețeta tradiționala de cozonac…
Paștele bate la ușa și tu ești in pana de idei? Iata 3 sugestii de antreuri decioase, pe care le poți pregati rapid
14:15, 02.05.2024 - Ai probleme in a te decide ce antreuri sa pregatesti pentru Pasti? Iti aratam cum sa faci trei astfel de preparate de deschidere a mesei pascale: nelipsitele oua umplute, pentru care noi iti propunem o umplutura de ciuperci, porumb, sunca si maioneza, minitarte sarate si salata cu piept de pui, oua…
Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte
16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…
Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!
07:20, 07.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…
Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!
15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…
Desertul de weekend. Tort cu crema de branza si zmeura, un deliciu pentru mari și mici: rețeta, pas cu pas
20:00, 02.03.2024 - Tortul cu crema de branza si zmeura este un desert fantastic chiar si in sezonul rece. Aroma dulce-acrisoara a zmeurii vine perfect in completarerea cremei de branza. Deoarece zmeura sunt disponibile pe tot parcursul anului, acesta este un desert potrivit si pentru un prim weekend de primavara.Pentru…
Cum poți gati leurda? 3 rețete de primavara ușor de facut, dar incredibil de gustoase
12:46, 29.02.2024 - Cu gustul sau demențial și aromele intense - la fel ca usturoiul -, leurda adauga un strop de prospețime oricarei rețete. Iata trei opțiuni delicioase de a integra leurda in bucataria de primavara:1. Pesto de leurda pentru paste:Ingrediente necesare pentru aceasta rețeta:- 2 legaturi de leurda proaspata-…
Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas
13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…