REŢETA ZILEI: Cordon Bleu de pui la cuptor
Publicat:Ingrediente
2 bucați piept de pui
4 felii cașcaval
2 linguri faina
1 ou
4 felii șunca presata
1-2 linguri pesmet
ulei
sare și piper
Mod de preparare
Intr-un bol, combini pesmetul cu puțin ulei. Il intinzi intr-o tava și dai la cuptorul incins, pentru 3 minute. Scoți pe o farfurie. Crestezi un buzunar in fiecare bucata de pui. Impaturești fiecare felie de cașcaval o data și umpli carnea cu cate doua felii. Procedezi la fel cu feliile de șunca. Condimentezi cu sare și piper, dupa gust. Securizezi cu scobitori.
Intr-un…
Citeste articolul mai departe pe rtv.net…
Sursa articol: rtv.net
Stiri pe aceeasi tema
Pipiridzi tangasiti, mancarea ”aromanilor saraci” care a ajuns la moda in restaurantele fancy/ Rețeta originala a deliciului care e gata in mai puțin de-o ora: Doar patru ingrediente, poți sa-l savurezi și cald, și rece
12:00, 02.05.2024 - ”Pipiridzi tangasiti” sau, așa cum o sa-i gasești mai degraba pe internet, ”piperchi țargasiti” este o mancare tradiționala din bucataria veche a aromanilor (adica romanii vechi, nu un popor separat), care a ajuns astazi la moda in restaurantele din Capitala, alaturi de shakshuka, celebrul mic dejun…
Palmieri cu scorțișoara. Rețeta de desert simplu, din doar trei ingrediente
23:05, 05.04.2024 - Tot ce ai de facut pentru acest desert este sa intinzi o foaie de aluat foietaj cat mai subțire. Presari peste ea cele necesare, o decupezi și o modelezi sub forma de palmieri. Apoi, coci delicioșii palmieri intr-un timp scurt, la temperatura medie. Daca dorești ca desertul sa fie de post, gasești in…
Placinta creața cu branza sarata. Rețeta turceasca denumita Borek
16:45, 04.04.2024 - Aceasta placinta se deosebește de placintele clasice cu care ne-am obișnuit, atat prin compoziție, cat și prin felul de formare. Nu se formeaza sub forma de straturi, din foi și branza la mijloc. Se formeaza prin plierea foilor umplute cu branza, sub forma de acordeon. Este delicioasa atat servita calda,…
Ce este bulionul de oase si cum se obtine
10:21, 29.03.2024 - Bulionul de oase, deși este un preparat vechi, de pe vremea strabunicilor noștri, a devenit foarte popular in ultima perioada. Și asta pentru ca s-au descoperit anumite beneficii pe care acesta le are. Descopera ce este bulionul de oase și cum se obține.Ce este bulionul de oaseBulionul de oase sau supa…
Negresa de post cu apa minerala și gem de prune
19:06, 06.03.2024 - Și in post te poți rasfața cu deserturi savuroase, daca sunt preparate corect, respectand pașii necesari. Chiar daca nu folosești oua, lapte sau unt, sunt o mulțime de alte ingrediente pe care le poți adauga in aluaturi.Poți obține blaturi de prajituri delicioase cu texturi pufoase, dense sau ușor umede,…
Cum sa scapi de paianjeni in mod natural: ce mirosuri ii țin departe
10:25, 29.02.2024 - Descopera in randurile de mai jos cum poți sa scapi in mod natural de paianjeni, pentru a te bucura de o casa cu atmosfera ideala.Cum sa scapi de paianjeni in mod naturalPaianjenii și muștele sunt printre cei mai des intalniți daunatori care invadeaza casa și de aceea trebuie sa scapam cat mai rapid…
Lava cake – rețeta delicioasa cu care nu dai greș
13:30, 11.02.2024 - Lava cake este un desert absolut minunat, indragit in lumea intreaga și este facut printr-o rețeța simpla, cu doar cateva ingrediente. Descopera rețeta originala de lava cake și alte lucruri interesante despre acest preparat delicios și elegant.Cine a inventat rețeta de lava cakeLava cake este un desert…
Rețeta de salata de vinete cu ardei copți. Preparatul pe care sa-l servești in aceasta perioada
09:36, 07.02.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu ardei copți. Este preparatul pe care sa-l servești in aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa, dar și care este modul de preparare!