Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de salată de conopidă cu maioneză de post. Preparatul cu care îi vei surprinde pe cei dragi

Publicat:

Daca iți dorești sa te bucuri de un preparat delicios pentru post, dar nu ai idee ce sa gatești in aceasta perioada a anului, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam cea mai simpla și gustoasa rețeta pentru salata de conopida cu maioneza de post. Este un preparat cu care ii vei surprinde pe cei dragi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reteța de prajitura negresa cu pere și gutui. Desertul ideal pentru a-i surprinde pe cei dragi

21:21, 24.04.2024 - Prajiturile sunt iubite de toate lumea, mai ales daca sunt pregatite in propria locuința. Negresa este delicioasa și se prepara foarte simplu de toate bucataresele, indiferent de experiența pe care o au in bucatarie. Este nevoie de cateva ingrediente simple, care se regasesc in camara tuturor.

Rețeta de salata de broccoli cu maioneza de avocado. Un preparat perfect pentru perioada postului

11:00, 22.04.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat delicios de post, atunci pregatește rețeta de salata de broccoli cu maioneza de avocado. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de salata de vinete cu roșii și usturoi. Preparatul de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:11, 05.04.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu roșii și usturoi. Este un preparat de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de salata cu orez și ciuperci. Preparatul ideal in timpul postului

22:10, 02.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, iar mulți creștini aleg sa renunțe la alimentele care provin de la animale. In aceasta perioada se pot prepara o mulțime de mancaruri delicioase, dar este nevoie de creativitate. Iata cat de simpla este rețeta de salata cu orez și ciuperci!

Rețeta de rulada cu crema de lamaie. Prajitura delicioasa pentru a-i surprinde pe cei dragi

19:00, 09.03.2024 - In Romania exista mulți iubitori de deserturi care se bucura de prajiturile delicioase, facute in casa. Rețeta de mai jos este perfecta pentru pentru a fi gatita și cpnsumata alaturi de cei dragi. Crema de lamaie ofera o savoare aparte și te vei bucura de ficare bucațica.

Rețeta de prajitura cu nuci și vanilie. Desertul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

10:11, 26.02.2024 - Daca vrei sa-i surprinzi pe cei dragi cu un desert gustos, dar nu ai idee ce sa pregatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iși prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta pentru prajitura cu nuci și vanilie. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa,…

Rețeta de rulouri cu legume și creveți. Preparatul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:35, 21.02.2024 - Daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un preparat gustos și sanatos, atunci pregatiți rețeta de rulouri cu legume și creveți. Iata de ce ingrediente aveți nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de salata de vinete cu ardei copți. Preparatul pe care sa-l servești in aceasta perioada

09:36, 07.02.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu ardei copți. Este preparatul pe care sa-l servești in aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?