Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de quesadilla. Cum să pregătești acasă această mâncare delicioasă

Publicat:

Sigur ai mancat și tu macar o data la restaurant quesadilla și ți-a placut foarte mult. Ei bine, noi iți vom prezenta cum sa pregatești acasa aceasta rețeta simpla. Este un preparat care va reuși sa-ți incante papilele gustative și cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei mai dragi oameni din viața ta. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa, dar și care este modul de preparare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu portocale. Desertul de post pe care sa-l pregatești celor dragi

22:30, 19.04.2024 - Deserturile sunt indragite de toata lumea, iar iubitorii de dulciuri se pot rasfața cu rețeta de mai jos. Prajitura cu portocale este gustoasa și ai nevoie de cateva ingrediente simple, care se regasesc in camara oricarei gospodine.

Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole. O mancare de post delicioasa și sanatoasa

10:25, 12.04.2024 - Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat delicios și care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de vinete umplute cu ciuperci. Preparatul de post care va reuși sa te surprinda

10:05, 10.04.2024 - Pentru aceasta zi de miercuri ți-am pregatit o rețeta de vinete umplute cu ciuperci. Iți vom spune pas cu pas cum sa gatești aceasta mancare gustoasa. Este preparatul de post care va reuși sa te surprinda și iți va incanta papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa…

Rețeta de salata de vinete cu roșii și usturoi. Preparatul de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:11, 05.04.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu roșii și usturoi. Este un preparat de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Prajitura care se face singura. Reteta rapida si simpla care te va salva daca ai musafiri neanuntati, e delicioasa

20:40, 03.04.2024 - Prajitura delicioasa care se prepara rapid și simplu! Prajitura inteligenta este preferata de toata lumea. Va ieși gustoasa chiar daca o preparați prima data. Acest desert se mai numește și cremșnitul puturosului. Și asta pentru ca nu are nevoie de praf de copt ca sa creasca. Iata de ce ingrediente…

Rețeta de ciuperci in sos de bere. Este simpla și delicioasa

23:45, 23.02.2024 - Daca ai ramas in pana de idei cu mesele și nu știi ce sa mai prepari pentru cei dragi, rețeta de mai jos iți poate veni in ajutor. Ai nevoie de cateva ingrediente simple, pe care majoritatea gospodinelor le dețin in bucatarie și puțin timp liber, iar rezultatul va fi unul delicios.

Targoviște: Mancare gustoasa ca la mama acasa la Restaurantul Vița de Vie! Prospețime, savoare și aroma autentica

19:50, 20.02.2024 - Daca iți este dor de mancare gatita, cu gust de acasa, apeleaza la Vița de Vie, restaurantul in care clienții sunt rasfațați, de fiecare data, cu preparate super gustoase. Locația este destinația perfecta pentru iubitorii de mancare ca la mama acasa, gatita dupa rețete tradiționale. Aici, exista neincetat…

Rețeta de sos cheddar pentru burgeri sau shaorma. Cum sa-l pregatești acasa

09:55, 20.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un sos delicios pentru burgeri și shaorma, atunci gatește acasa sosul cheddar. Noi iți vom spune pas cu pas cum sa-l pregatești chiar la tine acasa. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?