Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi primari din Timiş, care nu mai pot candida, încearcă să păstreze funcțiile în familie

Publicat:
Doi primari din Timiş, care nu mai pot candida, încearcă să păstreze funcțiile în familie

, actualul primar al orașului Recaș, acuzat de-a lungul mandatelor sale de numeroase abuzuri și ilegalitați printre care scandalul declanșat in urma presiunilor pe care le-a facut asupra polițiștilor locali și a conducerii IPJ dar achitat in final, ori starea de incompatibilitate in care se afla din cauza nerespectarii regimului juridic al conflictelor de […] primari din Timis, care nu mai pot candida, incearca sa pastreze funcțiile in familie a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol si foto: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanar cu probleme medicale, dat disparut de familie in Timiș, salvat de polițiștii din Caraș-Severin

19:55, 30.04.2024 - Ieri dupa-amiaza, un barbat a sesizat prin apel 112 ca fiul sau in varsta de 29 de ani, cu probleme de sanatate, a plecat de la domiciliul din comuna Ferendia, județul Timiș și este posibil sa fie in zona localitații Fizeș, in Caraș-Severin. „Polițiștii de la Secția 5 Poliție Rurala Bocșa au luat legatura…

Fata de 14 ani, data disparuta dupa ce a plecat din plasament și nu a mai revenit. Daca o vezi, suna la 112

17:15, 25.03.2024 - Politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Timiș efectueaza verificari in vederea depistarii unei minore, de 14 ani, disparuta de pe raza localitații Recaș. „La data de 22 spre 23 martie, Radu Rebeca Maria ar fi plecat voluntar de Locuința Protejata Venus din orașul Recaș, judetul…

Mihaela Bitu, CEO ING: „Cel mai important job este cel de mama. Funcțiile pe care le avem sunt trecatoare”

06:35, 07.03.2024 - Chiar și pentru femeile de succes, ajunse pe cele mai inalte poziții din companii, „jobul de mama” ramane cel mai important lucru din viața lor. Cum reușește o femeie sa se imparta intre ședințele de la banca și viața de familie: Mihaela Bitu, CEO al ING Romania, spune ca pentru ea, cel mai important…

Simonis, despre scandalul Coaliției din Timiș: In 2020, PNL a luat de la PSD opt primari. Atunci nu se numeau transferuri golanesti?

14:55, 26.02.2024 - Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Alfred Simonis, a declarat, luni, despre transferurile de la PNL la PSD in Timis, ca in 2020, PNL Timis, cu Alin Nica candidat la Consiliul Judetean, a luat de la PSD opt primari, iar atunci traseismul politic nu mai era o problema.

Ciolacu, despre trecerea unor primari de la PNL la PSD: Mi-as dori sa nu se mai intample, suntem o alianta

11:25, 25.02.2024 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a spus, referindu-se la faptul ca mai mulți primari PNL din Timiș trec la PSD, ca iși dorește ca astfel de lucruri sa nu se mai intample, aratand ca cele doua partide sunt acum parte a unei alianțe politice.

Plecari in masa din partide, in Timiș: zeci de primari și viceprimari au migrat la PSD

14:40, 24.02.2024 - Zeci de primari și viceprimari au anunțat ca vor candida la alegeri sub sigla social-democraților.Exodul in masa a fost anunțat de aceștia in timpul unei conferințe de presa. Asta dupa ce, zilele trecute, primarii din localitațile Deta și Sandra, din județul Timiș, anunțau ca vor candida la alegerile…

Doi liberali parasesc partidul și vor candida la primarie pe listele PSD: Petru Roman și Luchian Savu

13:20, 23.02.2024 - Petru Roman, prmarul liberal al orașului Deta și Luchian Savu, fostul primar PNL al comunei Șandra, suspendat anul trecut de prefectul Mihai Ritivoiu din funcție, vor candida in 9 iunie la alegerile locale pe listele PSD Timiș.

Mutari de primari la Iași. Doi edili ai PMP și USR vor candida pe listele PSD

14:50, 18.02.2024 - Social-democrații ieșeni au anunțat ca doi primari ai PMP și USR vor candida din partea partidului, surse din interiorul formaațiunii politice afirmand ca sunt purtate negocieri cu mai mulți lideri locali, potrivit News. Mișcarile vin pe fondul unei intețiri a transferurilor intre partide.


Ce parere ai despre aceasta stire?