Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţetă de Paşte: Miel fript haiduceşte.

Publicat:

Carnea de miel nu poate lipsi de pe nici o masa de Paste din familiile care tin la traditie Una dintre cele mai spectaculoase retete de preparare a mielului este in stil haiducesc. Unii dintre proprietarii de restaurante folosesc si sintagma 'miel haiducesc dacic", din dorinta de a sublinia vechimea aceastui mod de preparare, insa nu exista nici o dovada istorica a faptul ca dacii ar fi preparat, intr-adevar, mieii in acest fel. Insa reteta haiduceasca este atestata de mai multe sute de ani, ...

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul celui mai bun cozonac cu ciocolata. Rețeta cu care nu vei da greș

21:55, 04.05.2024 - Cozonacul este desertul tradițional romanesc nelipsit de la masa de Paște. Acest desert, cu arome bogate și textura pufoasa, face senzație de fiecare data. Daca vreți sa incercați ceva nou de sarbatorile pascale, puteți face cozonac cu ciocolata. Este absolut delicios și se face cu ingrediente puține.…

Prețurile pentru masa de Paști (cam) SPERIE cumparatorii!

18:40, 01.05.2024 - La Halele Centrale Ploiesti, 50-55 lei/kg la carnea de miel, rondelele de somon – 85,99 lei/kg! N. Dumitrescu Cat de mult au urcat prețurile la cele necesare pentru masa de Paște anul acesta, in comparație cu anul trecut, se vede, cel mai bine, la magazine sau in piața! Iar de acest lucru s-au putut…

Secretul Nadiei Comaneci pentru cele mai gustoase sarmaluțe. Cu ce sa amesteci carnea tocata, ies extraordinare așa

20:35, 30.04.2024 - Deși mulți o cunosc sub numele de Zeița de la Montreal, Nadia Comaneci este la fel de gospodina ca orice romanca, mai ales acum in perioada sarbatorilor de Paște. Așa ca, este momentul sa aflam care este secretul Nadiei Comaneci pentru cele mai gustoase sarmaluțe. Tot de la ea vei afla și cu ce sa […]…

Rețeta de mici ca la Dedulești, Dealul Negru, spusa chiar de un fost gratargiu:"Este cel mai important secret"

12:36, 29.04.2024 -   "Reteta de mici (ca la Dedulesti): Un kilogram de carne tocata de porc, 250 grame de seu de oaie. O lingurita mica de bicarbonat, 10 catei de usturoi bine tocati sau presati, ienibahar si cimbru pisat, piper, cateva linguri de zeama de carne, sare dupa gust. Se toaca de carnea de 2 ori prin masina…

Rețeta de sarbatori: Drob de miel pentru Paște

08:20, 27.04.2024 - Aceasta rețeta clasica combina ficat de miel și piept de pui cu condimente aromate, coapta intr-o tava de cozonac, perfecta pentru sarbatorile pascale. The post Rețeta de sarbatori: Drob de miel pentru Paște first appeared on Informatia Zilei .

Cozonac de Paște, rețeta preferata a lui Arsenie Boca

18:10, 10.04.2024 - Cozonacul este nelipsit de pe masa de Paște, iar rețeta preferata de Arsenie Boca era facuta la manastire de fiecare sarbatoare. Tradiția spune ca in Joia Mare se pun cozonacii la dospit și tot in aceasta zi se vopsesc ouale. Daca vrei sa faci cozonac de Paște dupa rețeta preferata a lui Arenei Boca,…

Rețeta de placinta cu gutui și pere. Un preparat delicios pentru perioada postului

23:21, 08.04.2024 - Rețeta de placinta cu gutui și pere este simpla. Este un preparat delicios pentru perioada postului de Paște. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert gustos și sanatos, dar și care este modul de preparare!

Prețul cu care se vinde un kilogram de pulpa de miel, in supermarketurile din Romania. Cat vor plati clienții pentru preparatele de Paște

09:35, 04.03.2024 - Carnea de miel s-a scumpit drastic in Romania, iar prețul continua sa creasca pe masura ce ne apropiem tot mai mult de Paște. Un kilogram de pulpa de miel s-a scumpit și mai mult fața de anul trecut. Iata cat sunt nevoiți sa plateasca romanii pentru a se bucura de acest produs de Paște.


Ce parere ai despre aceasta stire?