Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de panettone ca la carte. "Cozonacul italian" poate fi servit în orice perioadă din an

Publicat:

Panettone este un cozonac de origine italiana. Mai exact, in acesta se adauga fructe uscate și, dupa placere, ciocolata. Acest aliment, preparat des de gospodine, este iubit in toata lumea, iar din Italia se exporta anual milioane de astfel de cozonaci. Cum se prepara panettone ca la carte.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministerul Culturii participa, in perioada 16-19 mai, la cea de-a 20-a ediție a Targului de Carte de la Salonic

15:30, 15.05.2024 - Ministerul Culturii, in colaborare cu Uniunea Elena din Romania, participa la cea de-a 20-a ediție a Targului de Carte de la Salonic, desfașurat in perioada 16-19 mai sub motto-ul „Citim carți, impartașim idei!” La standul Romaniei, situat la pavilionul 13, poziția 98, vor avea loc lansari și prezentari…

Rețeta de cozonac italian. Cum se face un panettone ca-n Italia

13:15, 23.04.2024 - Cozonacul este intotdeauna pe mesele romanilor la ceas de sarbatoare. Fie ca respecta rețeta tradiționala, fie ca introduc noi ingrediente și incearca alte rețete, gospodinele pregatesc din timp acest preparat delicios.

Rețeta de cremșnit de post. Are un gust delicios și o consistența care ți se topește in gura

10:41, 23.04.2024 - Cremșnitul este desertul copilariei și rareori se intampla sa dia greș cu el, fiind pe placul tuturor. Poți sa te bucuri de el și in perioada postului, caci exista o rețeta adaptata și pentru aceasta perioada a anului. Iata cum se gatește.

Rețeta de paste cu ciuperci și ardei gras. Un preparat simplu pentru weekend și perioada postului

09:20, 19.04.2024 - Rețeta de paste cu ciuperci și ardei gras este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este o mancare simpla și delicioasa pentru weekend și mai ales pentru perioada de post a Paștelui. Cu siguranța aceasta delicatesa va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata care sunt pașii…

Cel mai bun cozonac cu fistic. Rețeta simpla și rapida. Va ieși exact ca in patiseriile din Italia

17:30, 01.04.2024 - Cozonacul este delicios și nelipsit de pe masa de Paște, dar cei care au gustat și alte variații ale acestui desert vor spune ca fisticul schimba tot. Daca ai mancat vreodata Panettone cu fistic și ți-a placut, atunci poți sa recreezi rețeta chiar la tine acasa. Cum sa faci cel mai bun cozonac cu fistic…

Circa 40 de edituri, la Targul SepsiBook3 de la Sfantu Gheorghe

00:20, 26.03.2024 - Circa 40 de edituri din Romania si Ungaria vor participa la cea de-a treia editie a Targului de Carte si a Festivalului de literatura contemporana SepsiBook, ce vor avea loc in perioada perioada 23-26 mai la Arena Sepsi din Sfantu Gheorghe, informeaza organizatorii. Potrivit acestora, la SepsiBook3…

Rețeta de baigli sarbesc cu nuca de post. Desertul cu care nu ai cum sa dai greș in aceasta perioada

21:16, 22.03.2024 - Daca te numeri printre persoanele care se afla in perioada postul de dinaintea Paștelui, sigur ai nevoie de o lista variata cu preparate, atat feluri de mancare, cat și deserturi, pentru a trece cu brio aceasta perioada de curațare sufleteasca. Noi iți propunem sa incerci și rețeta de baigli sarbesc…

Pate de ciuperci și caju. O rețeta perfecta pentru perioada postului

19:20, 12.03.2024 - In cazul in care nu vrei sa cheltui foarte mulți bani pe conservele din supermarket, poți opta pentru a face pateu acasa, cu bani puțini și minimum de efort. Ei bine, pe langa gust, care va fi cu totul diferit de ce gasești in magazin, metodele de preparare și ingredientele puține, dar și simplitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?