Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de cozonac italian. Cum se face un panettone ca-n Italia

Publicat:

Cozonacul este intotdeauna pe mesele romanilor la ceas de sarbatoare. Fie ca respecta rețeta tradiționala, fie ca introduc noi ingrediente și incearca alte rețete, gospodinele pregatesc din timp acest preparat delicios.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce sa amesteci nuca pentru cozonac. Doua ingrediente transforma rețeta ta de Paște

22:15, 03.05.2024 - Cozonacul este desertul preferat al romanilor, iar de sarbatori nu lipsește niciodata de pe masa. In aceasta perioada, gospodinele muncesc din zori pentru a gati cele mai gustoase bucate tradiționale. Puteți incerca urmatoarea rețeta, daca nu ați pregatit deja cozonacul. Rețeta tradiționala de cozonac…

Rețeta de cozonac dietetic de Paste, fara zahar. Este la fel de gustos, insa cu mai putine calorii decat cozonacul traditional

08:21, 30.04.2024 - Sarbatorile sunt tot mai aproape iar gospodinele deja fac ultimele pregatiri pentru Sarbatorile Pascale. Afla din randurile de mai jos cum sa pregatești un cozonac dietetic de Paste, fara zahar. Este la fel de gustos, insa cu mai putine calorii decat cozonacul traditional.

Rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Iese pufos și gustos. Nu e nevoie nici de framantare 

18:10, 26.04.2024 - Cozonacul este emblematic pentru sarbatorile de Paște și Craciun, insa acesta poate fi destul de greu de facut daca nu ai mai facut pana acum. Din fericire, ți-am pregatit rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Se face super simplu și nu trebuie nici macar sa framanți la…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluit de marii bucatari. Urmeaza pașii ca sa te bucuri de un preparat pufos și frumos rumenit

12:01, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Cozonac de Paște, rețeta preferata a lui Arsenie Boca

18:10, 10.04.2024 - Cozonacul este nelipsit de pe masa de Paște, iar rețeta preferata de Arsenie Boca era facuta la manastire de fiecare sarbatoare. Tradiția spune ca in Joia Mare se pun cozonacii la dospit și tot in aceasta zi se vopsesc ouale. Daca vrei sa faci cozonac de Paște dupa rețeta preferata a lui Arenei Boca,…

Cozonac mare și pufos dupa o rețeta veche de 170 de ani. Marii bucatari nu uitau niciodata de acest ingredient secret

10:50, 07.04.2024 - Dupa cum bine știe toata lumea, atat de Paște, cat și de Craciun, bunicile se grabeau sa faca cel puțin un cozonac mare și pufos, dar cum ar fi sa faci unul dupa o rețeta veche de 170 de ani, la care marii bucatari nu uitau niciodata de ingredientul secret? Cozonacul, nelipsita tradiție de Paște […]…

Cel mai bun cozonac cu fistic. Rețeta simpla și rapida. Va ieși exact ca in patiseriile din Italia

17:30, 01.04.2024 - Cozonacul este delicios și nelipsit de pe masa de Paște, dar cei care au gustat și alte variații ale acestui desert vor spune ca fisticul schimba tot. Daca ai mancat vreodata Panettone cu fistic și ți-a placut, atunci poți sa recreezi rețeta chiar la tine acasa. Cum sa faci cel mai bun cozonac cu fistic…

Rețeta „Spaghetti alla Puttanesca”. Un preparat italian simplu, delicios și foarte sanatos

09:15, 06.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat italian ca la restaurant, dar nu ai idee ce sa gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam rețeta „Spaghetti alla Puttanesca”. Este un preparat simplu, delicios și foarte sanatos. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest…


Ce parere ai despre aceasta stire?