Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeta de clătite americane a lui Sorin Bontea. Care sunt secretele chefului și cât timp trebuie gătite, de fapt

Publicat:

Oamenii au inceput sa foloseasca cuvantul „clatita” in timpul secolului al XV-lea, iar de atunci și pana acum, acest desert a devenit unul dintre cele mai iubite, atat de copii, cat și de adulți. Iata care e rețeta de clatite americane a lui . Care sunt secretele chefului și cat trebuie sa fie gatite, de fapt, pentru a obține un preparat perfect.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oua umplute cu ton sau pate dupa rețeta lui Sorin Bontea. Ingredientul secret care da tot gustul bun

11:10, 04.05.2024 - Cea mai buna rețeta de oua umplute, direct de la chef Sorin Bontea. Celebrul bucatar a dezvaluit cum faci cel mai gustos preparat de Paște, pe care toata familia il va adora. Cum se pregatesc, de fapt, ouale umplute cu ton sau pateu și ce ingredient-secret le da un gust aparte. Cea mai buna rețeta […]…

Rețeta de drob de miel de la chef Sorin Bontea. Tehnica diferita folosita de bucatar, pentru un gust delicios

22:10, 25.04.2024 - Drobul nu poate lipsi de pe masa de Paște, fiind un preparat tradițional care simbolizeaza bucuria acestei sarbatori. Este un aperitiv apreciat de catre toata lumea datorita gustului sau delicios și faptului ca este ușor de preparat. Anul acesta, poți incerca o rețeta inedita oferita de celebrul chef…

Pasca fara aluat. Secretul unui adevarat deliciu de Paște, dezvaluit de chef Sorin Bontea

16:25, 24.04.2024 - Cu invierea Domnului apropiindu-se cu pași repezi, entuziasmul gospodinelor de a pregati cele mai savuroase și inedite deserturi pentru a rasfața familia și musafirii atinge cote maxime. In acest sezon festiv al Paștelui, pasca tradiționala ocupa un loc de cinste pe mesele pregatite cu dragoste și grija.…

Cu ce poți inlocui oul in rețete pentru a obține preparate de post: 6 idei simple și la indemana tuturor

12:15, 19.04.2024 - Cu toate acestea, exista numeroase alternative care pot inlocui ouale in rețete, fara a compromite textura sau gustul preparatelor. Aceste substituenți nu numai ca sunt eficienți, dar adauga adesea și valoare nutritiva suplimentara mancarurilor.Iata cateva dintre cele mai populare și eficiente opțiuni…

Cu cat sunt platiți chefii Bontea, Scarlatescu și Dumitrescu la ProTV, unde realizeaza emisiunea Masterchef

13:01, 18.04.2024 - Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu și Florin Dumitescu au plecat de la ”Chefi la cuțite” și s-au intors la Masterchef, la ProTV, semnand pe o suma considerabila.Oamenii care conduc ProTV au facut tot posibilul pentru a-i aduce pe cei trei chefi la emisiunea Masterchef, iar singurul lucru care ii putea…

Reteta perfecta de pulpa de miel pentru Paste. Oamenii de stiinta au aflat cat trebuie sa stea ‘la odihnit’ dupa ce e scoasa din cuptor

22:25, 29.03.2024 - Masa de Paște este unul dintre cele mai așteptate evenimente culinare ale anului, iar friptura frageda și aromata de miel ocupa de necontestat loc de cinste. Insa, obținerea acelui miel perfect gatit, cu interiorul roz și suculent, poate fi o adevarata provocare. Dar nu va ingrijorați! Experții culinari…

Mugur Cozmanciuc și rețeta unui rezultat bun in campania electorala

07:55, 27.03.2024 - O declarație interesanta a deputatului Mugur Cozmanciuc, care vine sa lamureasca cumva un aspect, cel al plecarii sale din partid, dupa ce s-a discutat mult despre ofertele pe care le-ar fi primit din diverse zone ale scenei politice romanești: ”Nu știu cați dintre romani sau cați dintre oamenii de…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…


Ce parere ai despre aceasta stire?