Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de ciocolata de casă cu alune. Desertul ideal pentru zilele speciale

Publicat:

Ciocolata nu lipsește din meniul romanilor in ceea ce privește deserturile. Ea este delicioasa și poate fi consumata sub diverse forme. Daca vrei sa-ți aduci aminte de copilarie, rețeta de mai jos este perfecta pentru a o prepara.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reteța de prajitura negresa cu pere și gutui. Desertul ideal pentru a-i surprinde pe cei dragi

21:21, 24.04.2024 - Prajiturile sunt iubite de toate lumea, mai ales daca sunt pregatite in propria locuința. Negresa este delicioasa și se prepara foarte simplu de toate bucataresele, indiferent de experiența pe care o au in bucatarie. Este nevoie de cateva ingrediente simple, care se regasesc in camara tuturor.

Rețeta de prajitura cu vișine și nuca. Desert delicios pentru zilele de post

23:55, 07.04.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un desert delicios, dar nu știi ce sa pregatești in zilele de post? Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura cu vișine și nuca. Iata cum trebuie sa procedezi, pas cu pas. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Cand trebuie mancat desertul pentru a nu te ingrasa. Mihaela Bilic dezvaluie cel mai tare truc

12:20, 04.04.2024 - Kilogramele in plus sunt o problema majora in zilele noastre, cu care se confrunta o mulțime de oameni. Principala cauza pe care o atribuie ingrașatului sunt dulciurile, insa specialiștii au cu totul alta parere. Mihaela Bilic a explica cand ar trebui consumat desertul, astfel incat sa nu ne afecteze.…

Retete de creme pentru prajituri

10:05, 27.03.2024 - Crema dulce, crema ușor sarata sau crema aromata, fiecare dintre acestea sunt ingredientul vedeta al oricarei rețete de prajituri. Mai jos iți spunem ce rețete de creme pentru prajituri poți face acasa.Prajiturile cu crema la interior sunt printre cele mai consumate deserturi. Nu sunt deloc greu de…

Rețeta de hamburger marinat. Preparatul ideal pentru zilele petrecute in familie

22:35, 27.02.2024 - Mancarea de tip fast-food este foarte populara, dar are și o mulțime de calorii. Daca preferi sa gatești acasa. Rețeta de mai jos este perfecta pentru tine și vei fi sigur ca știi ce consumi. Poți adauga și cartofi prajiți sau alta garnitura pentru o masa perfecta.

Rețeta de chec cu mere și fulgi de ovaz. Desertul rapid și simplu pe care nimeni nu il poate refuza

19:20, 17.02.2024 - Checul este unul dintre cele mai delicioase deserturi pe care aproape toate gospodinele știu sa il prepare. Gatit intr-o varietate de feluri, acest deșert rapid poate deveni un rasfaț chiar și pentru cele mai pretențioase persoane. Iata cum se prepara rețeta de chec cu mere și fulgi de ovaz!

Rețeta de tort cu portocale. Desertul este delicios pentru zilele speciale petrecute in familie

11:20, 11.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un desert delicios, atunci pregatește tortul cu portocale. Este un desert delicios pentru zilele speciale petrecute in familie. Acest preparat va reuși cu siguranța sa te surprinda. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura cu miere și ciocolata. Un desert potrivit pentru intreaga familie

21:05, 30.01.2024 - Eșto cautarea unei modalitați delicioase de a aduce bucurie in casele noastre, gospodinele din intreaga lume descopera o rețeta noua și incitanta pentru prajitura perfecta: o imbinare delicioasa de miere de albine și ciocolata neagra. Aceasta rețeta simpla și tentanta nu doar incanta simțurile gustative,…


Ce parere ai despre aceasta stire?