Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Remedii naturale pentru mainile umflate

Publicat:

Sindromul tunelului carpian, probleme cu circulatia, artrita sau o muscatura de insecta sunt cauze prin care se dezvolta acest fenomen, scrie realitatea.net. Astfel, pentru a ameliora mainile umflate, pune trei linguri de flori de lavanda uscate, jumatate de cana de lapte si jumatate de cana de miere. Inmoaie ti mainile in aceast amestec si vei observa cum afectiunea se va ameliora. De asemenea, feliile de ananas reduce inflamatia. Potrivit doctorulzilei.ro, ghimbirul amelioreaza durerea si redu ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Remedii naturale pentru a scapa de ploșnițele de pat. Soluții casnice eficiente

15:30, 28.03.2024 - Plosnitele de pat sunt insecte invazive mici si plate, a caror unica sursa de hrana este sangele persoanelor si animalelor care dorm in pat. Aceste insecte dezgustatoare au o culoare rosie-maronie si o lungime cuprinsa intre 1 si 7 mm. Desi depind de sange pentru a se mentine in viata, ele pot rezista…

Cum sa curațați o hota din oțel inoxidabil: metode naturale pentru indepartarea grasimii

08:00, 09.03.2024 - De cele mai multe ori, aragazul este cel mai folosit intr-o bucatarie. Indiferent de ceea ce gatești, se murdarește și trebuie curațat dupa fiecare utilizare. Deși nu se vede, hota devine și ea murdara, deoarece toata grasimea acumulata se depune pe ea. Cele mai multe hote sunt din oțel și din fericire,…

Deputatul Ioan Balan: ”PNL Suceava racordeaza mai mult de jumatate dintre gospodariile din județ la rețelele de gaze naturale”

10:25, 06.03.2024 - Deputatul PNL de Suceava, Ioan Balan, a declarat astazi ca un obiectiv major pe care liberalii și l-au asumat in fața sucevenilor a fost acela de a racorda la rețelele de gaze naturale cat mai multe gospodarii din județ aratand ca in prezent sunt 59 de primarii sucevene care au proiecte pentru aducțiunea…

Cum se trateaza uscaciunea mainilor. Remedii simple pentru vremea racoroasa

10:00, 28.02.2024 - Mainile noastre intra des in contact in vremea racoroasa, lucru ce le poate afecta. Ele ajung sa se usuce, astfel ca e nevoie de o atenție deosebita in aceasta perioada. Avem nevoie de hidratare atat din interior, cat și din exterior pentru a ele sa aiba un aspect placut și sa fie catifelate.

Anul „revoluției” fiscale. Marcel Boloș: „Cred ca in prima jumatate a anului 2025 se vor lua masuri fiscale ce ar putea intra in vigoare de la 1 iulie”.

09:00, 27.02.2024 - Masurile privind taxele si impozitele, reforma pensiilor si legea salarizarii ar putea fi luate in prima jumatate a anului 2025 si vor intra in vigoare, cel mai probabil incepand cu 1 iulie 2025.

Ciolacu: Guvernul va restitui operatorilor de transport jumatate din creșterea accizei la motorina

19:20, 22.02.2024 - Guvernul va restitui operatorilor de transport rutier licențiați in Romania jumatate din creșterea accizei la motorina, a declarat, joi, la inceputul ședinței Executivului, premierul Marcel Ciolacu.

Remedii naturale pentru a scapa de stranut. Sunt simple și eficiente

01:20, 22.02.2024 - Stranutul este un reflex involuntar al corpului care are loc atunci cand nasul este iritat sau cand o substanța iritanta sau straina intra in caile respiratorii superioare. Pentru a scapa de el exista cateva remedii simple la care sa apelezi.

Remedii naturale care te scapa de insomnii. Cum se prepara bautura care te adoarme rapid, cand se bea

21:06, 17.02.2024 - Lasata netratata, insomnia poate afecta sistemul cardiovascular, scade puterea de concentrare și crește riscul de obezitate. Pentru tulburarea de somn care se manifesta prin dificultați in a adormi, trezire pe timpul nopții sau somn de slaba calitate, exista și cateva remedii naturale.


Ce parere ai despre aceasta stire?