Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regulament pentru ochelarişti

Publicat:

Foto: ThinkstockOamenii care poarta ochelari, ochelaristii, sunt pur si simplu o multime uriasa pentru ca, de exemplu, necesitatea ochelarilor cu plus nici nu mai este considerata o boala fiindca de la 40 de ani este o evolutie fireasca a ochiului. Dupa vârsta de 40 de ani este normal ca ochiul sa ceara lentile cu plus pentru vederea de aproape. Pâna la urma, ochelarii sunt chiar un prilej de cochetarie si se întâmpla ca mari vedete de la Hollywood sa poarte ochelari fara dioptrii numai pentru a fi la moda.

Miopia
Viciile…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viața scandaloasa a lui Grace Kelly. „Nimfomana de la Hollywood” a avut o aventura cu un barbat din Timișoara

13:10, 15.06.2024 - Grace Kelly a fost cunoscuta ca cea mai frumoasa și sofisticata regina a gheții de la Hollywood, deși se zvonește ca a avut o viața amoroasa destul de fierbinte, presarata cu multe picanterii și drame. Datorita titlului regal, scandalurile lui Grace Kelly au fost in mare parte mascate și uitate, dar…

Un nou Regulament de urbanism, propus in Sectorul 3: Ce spune primarul Robert Negoița

19:50, 13.06.2024 - Primarul Sectorului 3, Robert Negoița, a susținut astazi, 13 iunie, o conferința de presa cu privire la situația urbanistica de la nivelul Sectorului 3.„Situația urbanistica din București, in general, și din Sectorul 3 in mod special ne preocupa de foarte multa vreme.

Poveste demna de Hollywood: Un veteran de razboi și-a gasit dragostea la 100 de ani și se va casatori

02:05, 09.05.2024 - La varsta de 100 de ani, un veteran de razboi, Harold Terens, și-a gasit dragostea și se va casatori cu Jeanne Swerlin, in varsta de 96 de ani, in Franța. Ceremonia coincide cu aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliaților in Normandia, oteaza Mediafax.

Paramount si Disney au prezentat primele imagini din urmatoarele lor superproductii

17:30, 12.04.2024 - Paramount a dezvaluit joi primele imagini sangeroase din filmul "Gladiator 2" la CinemaCon din Las Vegas, fara sa lase sa transpara niciun semn de ingrijorare, in pofida incertitudinilor legate de viitorul acestui important studio de la Hollywood, informeaza AFP, informeaza Agerpres.

MURMUR prezinta „Marile speranțe”, colecția pret-a-porter primavara/vara 2024

19:25, 30.03.2024 - MURMUR, brand-ul romanesc favorit al celebritaților de la Hollywood, a prezentat la București pe 28 martie 2024 noua colecție SPRING/SUMMER 2024 in cadrul unui eveniment exclusivist desfașurat la MINA – Museum of Immersive New Art.

Ce se intampla in prima ediție „Chefi la cuțite”, sezonul 13. De ce noii jurați au emoții: „Sa vedem cine e cel mai tare”

12:05, 18.03.2024 - „Chefi la cuțite”, sezonul 13 incepe in aceasta seara, la 20.30, la Antena 1. Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu inaugureaza urmatorul capitol din bucataria show-ului prezentat de Irina Fodor.Cei patru jurați aduc in ringul culinar impresionanta…


Ce parere ai despre aceasta stire?