Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regina Elisabeta, primele declaraţii după ce prinţul Harry şi Meghan Markle au renunţat la titlurile regale: "Am cerut să se ia..."

Publicat:

“Astazi, familia mea a avut o intalnire foarte constructiva privind viitorul nepotului meu și al familiei sale”, arata Elizabeth II in textul publicat pe contul oficial de Twitter al .

Familia regala a avea programata o intalnire pentru a discuta aspectele legate de anunțul ducilor de Sussex, la reședința a II-a din Norfolk, Sandringham. Printre invitați s-au aflat, potrivit presei britanice, Regina Elisabeta a II-a, Prințul moștenitor Charles, Prințul William și Prințul Harry.

“Eu și familia mea sprijinim dorința lui Harry și a lui…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Meghan Markle primește o noua lovitura. Ce restricții va avea in Marea Britanie de acum inainte

16:00, 06.03.2024 - Un efect al numarului mare de critici la adresa Casei Regale britanice, cel puțin pentru Ducii de Sussex, a fost izolarea acestora. Dar, conform tabloidelor din Albion, Meghan Markle primește o noua lovitura, find vorba de restricțiile pecare le va avea in Marea Britanie de acum inainte.

Prințul Harry va fi primit inapoi de familia regala?

10:25, 19.02.2024 - Prințul Harry va fi primit inapoi de familia regala? Regele Charles a fost diagnosticat cu o forma de cancer și a inceput deja tratamentul contra acestei afecțiuni grave. Anunțul a fost facut in urma cu doua saptamani de reprezentanții Palatului Buckingham. La scurt timp dupa anunțul acestui diagnostic,…

Prima declarație a regelui Charles dupa ce a fost diagnosticat cu cancer: „Cea mai mare mangaiere si incurajare”

07:55, 11.02.2024 - Regele Charles, 75 de ani, a facut, sambata, 10 februarie, prima declaratie de cand a fost diagnosticat cu cancer, folosindu-se de acest prilej pentru a multumi „din suflet” publicului pentru „mangaierea si incurajarea" sa, relateaza postul Sky News, citat de agenția News.ro.Intr-un mesaj transmis de…


Ce parere ai despre aceasta stire?