Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regina Elisabeta a II-a a mers la botezul a doi strănepoţi, deși în ultima vreme și-a anulat mai multe apariţii publice

Publicat:

a II-a a a asistat duminica seara la botezul ultimilor doi stranepoti ai sai, la o saptamana dupa ce a fost nevoita sa isi anuleze prezenta la o ceremonie oficiala. Suverana britanica, in varsta de 95 de ani, a fost vazuta purtand o jacheta si o palarie de culoare verde.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Regele Charles iși reia indatoririle publice dupa aproape trei luni de la anunțul ca are cancer

09:35, 27.04.2024 - Regele Charles al Marii Britanii iși va relua indatoririle publice pe 30 aprilie, dupa aproape trei luni de tratament pentru cancer, a anunțat vineri Palatul Buckingham, relateaza Reuters, citat de hotnews.ro .

Palatul Buckingham, prima reacție dupa ce s-a zvonit ca Regele Charles e din ce in ce mai rau

21:15, 26.04.2024 - Regele Charles iși va relua indatoririle publice dupa progresele inregistrate in tratamentul impotriva cancerului.   Regele Charles al Marii Britanii va relua treptat angajamentele publice in urmatoarele saptamani, dupa ce a facut progrese incurajatoare in tratamentul impotriva cancerului, a anunța…

Tzanca Uraganu a anulat botezul fului sau! Un membru din familia manelistului, probleme grave: „Este intr-o stare critica...”

22:15, 23.04.2024 - Tzanca Uraganu a luat o decizie radicala! Celebrul manelist a anunțat pe rețelele de socializare ca va anula botezul fiului sau. Artistul a dezvaluit ca un membru al familiei sale se confrunta ci probleme grave și este in stare critica in aceste momente.

VIDEO - Printul William a revenit la indatoririle publice dupa dezvaluirea cancerului de care sufera sotia sa

08:21, 19.04.2024 - Printul William al Marii Britanii a revenit joi la indatoririle publice, pentru prima data de cand sotia sa Kate a dezvaluit ca face chimioterapie preventiva pentru cancer, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Printul William a revenit la indatoririle publice dupa dezvaluirea cancerului de care sufera sotia sa Kate

23:10, 18.04.2024 - Printul William al Marii Britanii a revenit joi la indatoririle publice, pentru prima data de cand sotia sa Kate a dezvaluit ca face chimioterapie preventiva pentru cancer, relateaza Reuters, potrivit news.ro

Autoritatea pentru Reforma Feroviara a anulat procedurile de atribuire competitiva a doua contracte de servicii publice pentru transportul feroviar de calatori cu rame electrice, o parte din rute vizeaza Clujul

13:11, 28.03.2024 - Continue reading Autoritatea pentru Reforma Feroviara a anulat procedurile de atribuire competitiva a doua contracte de servicii publice pentru transportul feroviar de calatori cu rame electrice, o parte din rute vizeaza Clujul at Info real.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Regele Carles are cancer. Prima reacție de la Casa Alba

23:30, 05.02.2024 - Fostul presedinte Donald Trump, favorit la investitura republicana, a declarat pe reteaua sa de socializare Truth Social ca regele este "un om minunat". „Ne rugam pentru o insanatosire rapida si completa", a scris fostul presedinte american.Regele Charles al Marii Britanii a fost diagnosticat cu o forma…


Ce parere ai despre aceasta stire?