Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rectorul Universităţii Tehnice Bucureşti, funcţie importantă în elita învăţămânului european

Publicat:

Premiera în învatamântul tehnic superior românesc. Rectorul Universitatii Politehnice Bucuresti, , a fost ales membru în bordul Conferintei universitatilor tehnice din Europa – CESAER.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Școala de elita a textiliștilor romani. Fac practica la fabrici care produc pentru mari branduri din Europa

22:30, 10.04.2024 - Botoșani se poate lauda cu una dintre cele mai bune școli de meseriași confecționeri din Romania. Elevii invața sa lucreze pe utilaje clasice, dar și de ultima generație și fac practica la cele mai puternice fabrici din industria textila din nordul Moldovei.

Bugetarii din aparare, ordine publica și securitate pot primi o majorare salariala importanta

18:25, 30.03.2024 - Guvernul a emis o ordonanța luni, care permite angajaților din domeniul apararii, ordinii publice și securitații naționale sa beneficieze de o majorare salariala de pana la 30% din solda sau salariul de funcție. Cu toate acestea, detaliile exacte ale acestei majorari nu sunt incluse in document, fiind…

Ciprian Dobre (PNL Mureș): ”Alegerile din acest an aparțin tinerilor”

01:05, 18.03.2024 - Președintele Partidului Național Liberal (PNL) Mureș, Ciprian Dobre, a participat vineri, 15 martie, la lucrarile Conferinței regionale "Europa in fiecare localitate", eveniment organizat la Sibiu, de Tineretul Național Liberal. "Alegerile din acest an aparțin tinerilor. In Romania, in 9 iunie, au drept…

Boc, dupa evenimentul pro-european de la Cluj: „UE este un succes istoric. A durat sute de ani pentru a fi consolidata in scopul asigurarii pacii, libertații și prosperitații”

16:40, 10.03.2024 - Cluj-Napoca a fost, sambata, gazda conferinței regionale „Europa in fiecare localitate”, eveniment prin care a fost subliniat rolul pe care fondurile europene il au in dezvoltarea comunitaților noastre. 

Ciolacu: Vom negocia impreuna o funcție cat mai importanta pentru Romania la nivel european / Ce spune despre șansele lui Iohannis la o poziție-cheie in UE

19:45, 21.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a precizat ca ar vrea ca un roman sa ocupe o funcție cat mai importanta la nivel european in urma negocierilor care vor avea loc in vara, atat PNL, cat PSD, urmand sa negocieze pentru primirea unei poziții-cheie in structura UE.

De ce risca Romania sa rateze planul european de inarmare

06:00, 20.02.2024 - Europa se pregatește de ce e mai rau, inclusiv pentru un razboi, iar oficiali de la Bruxelles au anunțat ca vor sa mareasca masiv producția industriala militara. Este șansa Romaniei, arata experții in domeniu care atrag atenția ca acest moment nu trebuie ratat.

Va candida Iohannis pentru o funcție la nivel european la final de mandat? Raspunsul președintelui

13:25, 07.02.2024 - Klaus Iohannis a fost intrebat daca va candida la finalul celui de-al doilea mandat la o funcție inalta la nivel european. Președintele Romaniei a spus ca s-a greșit in 2019, cand toate pozițiile relevante au fost ocupate de persoane din „vechea Europa”.


Ce parere ai despre aceasta stire?