Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

RECOMANDĂRI SĂNĂTOASE Plante Medicinale: alegerea corectă

Publicat:
RECOMANDĂRI SĂNĂTOASE Plante Medicinale: alegerea corectă

Se subliniaza faptul ca plantele medicinale au fost folosite de-a lungul istoriei pentru tratarea diferitelor afecțiuni și ca acestea conțin compuși chimici activi care pot avea efecte benefice asupra sanatații umane The post RECOMANDARI SANATOASE : alegerea corecta first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

3 lucruri de care trebuie sa ții cont cand te apuci de sport

11:20, 22.04.2024 - Ritmul alert al vieții cotidiene ne face, de multe ori, sa uitam ca preocuparea pentru sanatate și o stare generala de bine este cheia unei vieți implinite. Și ce alta modalitate mai buna exista pentru a ne menține in forma și a ne imbunatații starea generala, decat practicarea sporturilor sau a exercițiilor…

FRUCTE SANATOASE Dupa mar, banana este cel mai consumat fruct din lume

09:00, 20.04.2024 - Se afla pe masa in 5 continente datorita ușurinței cu care se mananca: o banana poate fi consumata oriunde, fara a fi nevoie de șervețele sau cuțit. The post FRUCTE SANATOASE Dupa mar, banana este cel mai consumat fruct din lume first appeared on Informatia Zilei .

COMISIA EUROPEANA CATRE ROMANIA Recomandari pentru decidenți la stabilirea salariului minim

09:15, 12.04.2024 - Stabilirea salariului minim este o procedura delicata, care are drept obiectiv realizarea unui echilibru intre obiective care uneori sunt opuse si, de aceea, sfaturile expertilor ii pot ajuta pe decidenti in acest proces. The post COMISIA EUROPEANA CATRE ROMANIA Recomandari pentru decidenți la stabilirea…

ALEGEREA CORECTA Zahar sau indulcitori?

10:15, 03.04.2024 -   Toata lumea este de acord ca zaharul ingrașa, insa controversa persista in ceea ce privește indulcitorii. Deja din 1977,... The post ALEGEREA CORECTA Zahar sau indulcitori? first appeared on Informatia Zilei .

ALEGEREA CORECTA Zahar sau indulcitor?

10:10, 03.04.2024 -   Toata lumea este de acord ca zaharul ingrașa, insa controversa persista in ceea ce privește indulcitorii. Deja din 1977,... The post ALEGEREA CORECTA Zahar sau indulcitor? first appeared on Informatia Zilei .

PERIOADA ADOLESCENȚEI Strategii esențiale pentru construirea unei relații sanatoase cu adolescentul tau

19:35, 01.04.2024 - Perioada adolescenței este o provocare pentru toți parinții The post PERIOADA ADOLESCENȚEI Strategii esențiale pentru construirea unei relații sanatoase cu adolescentul tau first appeared on Informatia Zilei .

Semnalul de la București pentru provincie

21:40, 19.03.2024 - Alegerea primarilor dintr-un singur tur se razbuna. De zile intregi PSD și PNL se chinuie sa gaseasca o formula pentru a caștiga alegerile locale din București. The post Semnalul de la București pentru provincie first appeared on Informatia Zilei .

ECONOMIA INCOTRO Ce recomandari face OCDE Romaniei?

16:25, 15.03.2024 - In Raportul Studiul Economic 2024 pentru Romania, elaborat de Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economica – OCDE, se recomanda tranziția treptata catre o impozitare progresiva... The post ECONOMIA INCOTRO Ce recomandari face OCDE Romaniei? first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?