Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Recomandarea micului dejun în cadrul strategiilor pentru slăbit ''ar putea avea efectul opus'' (studiu)

Publicat:

Teoria potrivit careia micul dejun este cea mai importanta masa a zilei - inclusiv in cazul persoanelor care tin regim - ar putea sa nu se aplice in realitate, sugereaza un studiu realizat in Australia, citat miercuri de . In urma analizarii mai multor cercetari, s-a descoperit ca micul dejun nu ar ajuta la slabit si nu ar trebui recomandat ca o necesitate in cadrul unei strategii pentru eliminarea kilogramelor nedorite. Studii anterioare au sugerat ca micul dejun accelereaza metabolismul si ii poate ajuta pe cei care doresc sa slabeasca sa nu manance prea mult pe parcursul zilei.…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu: schimbarile climatice afecteaza raspandirea afecțiunilor. Bolile infecțioase se inmulțesc pe masura ce temperaturile cresc

12:06, 13.05.2024 - Planeta noastra – devenita mai calda, mai poluata si mai neospitaliera – s-a schimbat sub efectele activitatii umane si, in acest mediu nou, bolile infectioase prolifereaza, scrie Agerpres preluand AFP. Studii recente au dezvaluit consecinte complexe ale schimbarilor climatice provocate de om, cu raspandirea…

Studiu: schimbarilor climatice afecteaza raspandirea afecțiunilor. Bolile infecțioase se inmulțesc pe masura ce temperaturile cresc

11:35, 13.05.2024 - Planeta noastra – devenita mai calda, mai poluata si mai neospitaliera – s-a schimbat sub efectele activitatii umane si, in acest mediu nou, bolile infectioase prolifereaza, scrie Agerpres preluand AFP. Studii recente au dezvaluit consecinte complexe ale schimbarilor climatice provocate de om, cu raspandirea…

Studiu: Schimbarile climatice intretin si alimenteaza bolile infectioase. Avertismentul cercetatorilor privind raspandirea epidemiilor

08:20, 13.05.2024 - Planeta noastra – devenita mai calda, mai poluata si mai neospitaliera – s-a schimbat sub efectele activitatii umane si, in acest mediu nou, bolile infectioase prolifereaza, scrie Agerpres preluand AFP. Studii recente au dezvaluit consecinte complexe ale schimbarilor climatice provocate de om, cu raspandirea…

Sucul-minune pentru piele, ochi si imunitate. Il poți prepara rapid, fara prea multa cheltuiala sau timp investit

12:36, 29.04.2024 - Imunitate. Mai ales la schimbarile de anotimp, cand rezistenta sistemului natural de aparare al organismului in fata infectiilor este cel mai greu incercat, se recomanda cura cu suc de morcov. Vitaminele A si C, vitaminele din complexul B, pigmentii din morcov stimuleaza organismul sa produca celule…

De cate ori poți manca oua pe saptamana? Recomandarea specialistului

19:51, 17.04.2024 - Ouale te scapa de foarte multe ori din situația de a nu ști ce sa pui pe masa atunci cand iți dorești sa faci un mic dejun rapid sau sa il incorporezi in diferite mancaruri. Foarte multe persoane aleg sa manance oua tocmai pentru beneficiile lor sau pentru gust, dar și pentru faptul ca sunt foarte versatile…

Alimentul care pune piedica poftei de dulce și ajuta la slabit. 3 lingurițe pe zi sunt de ajuns!

18:40, 22.03.2024 - Daca iti place sa mananci sanatos si vrei sa incerci alimente noi si delicioase care te pot ajuta sa slabesti, semintele acestea decorticate (fara coaja) ar putea fi alegerea ideala. Au un gust placut de nuca si sunt mai usor de digerat.

Practicarea jocurilor video timp de cel putin trei ore pe zi, asociata cu probleme fizice (studiu)

00:15, 20.03.2024 - Un studiu recent condus de oameni de stiinta din Australia a constatat ca jocurile video, practicate timp de cel putin trei ore pe zi, pot provoca probleme fizice, inclusiv oboseala ochilor, dureri de maini sau de incheieturi si dureri de spate sau de gat, transmite vineri agentia Xinhua. Cercetatorii…

STUDIU Cum ar putea ajuta musculitele de fructe la stoparea dezvoltarii tumorilor cerebrale

07:06, 13.03.2024 - Oameni de stiinta considera ca musculitele de fructe ar putea opri dezvoltarea tumorilor cerebrale, relateaza dpa. Experti de la Centrul de Excelenta de Cercetare a Tumorilor Cerebrale de la Universitatea din Plymouth, sud-vestul Angliei, au reusit identificarea si examinarea celulelor aflate in primele…


Ce parere ai despre aceasta stire?