Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacția premierului croat după moartea fostului general Slobodan Praljak

Publicat:

Prim-ministrul croat a vorbit despre „o profunda nedreptate morala”, referindu-se la decesul lui , fost comandant al forțelor croate din Bosnia. Prajlak a murit intr-un spital din Haga dupa ce a ingerat otrava in sala de ședințe a Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția premierului din Papua Noua Guinee, dupa ce Biden a spus ca unchiul sau a fost mancat acolo de canibali: „Un moment de confuzie”

11:40, 22.04.2024 - Prim-ministrul statului insular Papua Noua Guinee a minimizat afirmatiile presedintelui american, Joe Biden, care sugerau ca unchiul sau a fost devorat de canibali in aceasta tara, vazand respectivele declaratii „un moment de confuzie” al liderului de la Casa Alba, au transmis luni mai multe media,…

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

Ce a postat Aryna Sabalenka, dupa moartea fostului ei iubit. Postarea care i-a copleșit pe fani: „Este o tragedie” / FOTO

09:50, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka trece prin momente cumplite, dupa moartea iubitului sau. Konstantin Koltsov, partenerul jucatoarei de tenis a incetat din viața la 42 de ani. Iata ce mesaj a transmis sportiva de performanța pentru fostul jucator de hochei de la Pittsburgh Penguins, care a murit la Miami, in timp ce…

Mesajul emoționant al fostului premier al Romaniei la moartea Mioarei. Petre Roman: „Țin neaparat sa-l spun...”

15:05, 23.02.2024 - Fostul premier al Romaniei a avut o prima reacție la moartea Mioarei, cea care i-a fost soție mai bine de 3 decenii. Petre Roman a transmis un mesaj emoționant la aflarea veștii ca Mioara Roman s-a stins din viața.

Reacția MAE, dupa moartea lui Navalnii: O pierdere uriașa

11:10, 17.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe reacționeaza, sambata, la moartea lui Alexei Navalnii, Ministerul iși exprima regretul profund ca urmare a anunțului despre decesul in inchisoare al politicianului rus de opoziție.

Reacția lui Volodimir Zelenski dupa moartea opozantului rus Alexei Navalnii

15:10, 16.02.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, spune, intr-o prima reacție dupa moartea in inchisoare a lui Alexei Navalnii, ca „este evident” ca opozonatul rus „a fost ucis de Vladmir Putin”, scrie Reuters. Volodimir ZelenskiFoto: ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia „Este evident ca a fost ucis…


Ce parere ai despre aceasta stire?