Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacția Anei Maria Mocanu, după ce Bianca Drăgușanu s-a pozat alături de fostul ei iubit! Bruneta a zburat imediat spre Dubai: „Sunt fiartă” / FOTO

Publicat:

Nici bine nu au trecut cateva ore de cand Bianca Dragușanu s-a pozat alaturi de fostul iubit al Anei Maria Mocanu, ca bruneta a și impachetat rapid, și-a luat bilet și a zburat imediat spre Dubai. Nici mesajele postate cu puțin timp inainte nu sunt de ignorat, considerand ca se refera la povestea de dragoste incheiata dintre cei doi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Obiceiul la care Bianca Dragușanu și Gabi Badalau nu renunța nici in vacanța. Ce fac cei doi indragostiți / FOTO

09:40, 24.03.2024 - Exista un obicei la care Bianca Dragușanu și Gabi Badalau nu pot renunța nici macar atunci cand se afla in vacanța. Cei doi indragostiți țin cont de aspectul lor fizic, astfel ca acest lucru este foarte important pentru ei. Iata ce fac vedeta și omul de afaceri in Dubai!

Cu cat iși vinde Bianca Dragușanu apartamentul din Dubai. Ce anunț a facut in mediul online

17:01, 01.03.2024 - Bianca Dragușanu a luat decizia de a-și vinde apartamentul de lux din Dubai pe care l-a cumparat in urma cu aproximativ doi ani. Diva a publicat anunțul pe contul sau de Instagram, dezvaluind suma pe care trebuie sa o achite viitorul proprietar.

Bianca Dragușanu iși vinde apartamentul din Dubai. Ce suma cere vedeta pe el. „Prețul este foarte bun”

10:46, 01.03.2024 - Bianca Dragușanu iși vinde apartamentul din Dubai, la doi ani de cand l-a achiziționat . Vedeta a postat pe contul de socializare un mesaj in care spune de ce a luat aceasta decizie, dar și suma pe care o cere pe imobil.Bianca Dragușanu spune pe Instagram ca daca exista doritori, ii așteapta in privat…

Bianca Dragușanu iși vinde apartamentul de lux din Dubai. Ce a determinat-o sa ia aceasta decizie, la doi ani de cand l-a achiziționat: „Urmeaza sa....”

09:00, 01.03.2024 - In 2022 Bianca Dragușanu și-a cumparat un apartament de lux in Dubai, pe care l-a vazut la un an dupa ce a devenit proprietara. Acum, blondina spune ca vrea sa il vanda și ca are de gand sa faca și alte schimbari in perioada urmatoare.

Ce pretenții are Rux și Opulența de la viitorul iubit! Influencerița da carțile pe fața. Declarații exclusive

23:51, 25.02.2024 - Ce pretenții are Rux și Opulența de barbatul din viața ei. Bruneta ne-a dezvaluit care sunt calitațiile pe care ar trebui sa le intruneasca viitorul iubit. Influencerița vorbește deschis despre prioritați, dar și despre empatie.

Unde au ajuns Ana și Daniel de la Mireasa. S-au pozat intr-un loc exclusivist pe care l-au numit „Acasa”

13:25, 02.02.2024 - Ana și Daniel de la Mireasa sezonul 8 au mers intr-un loc pe care fosta concurenta a emisiunii il numesc „Acasa”. Probabil ca mulți dintre fanii show-ului și-au dat seama ca este vorba despre Dubai.


Ce parere ai despre aceasta stire?