Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unde au ajuns Ana și Daniel de la Mireasa. S-au pozat într-un loc exclusivist pe care l-au numit „Acasă”

Publicat:

Ana și Daniel de la Mireasa sezonul 8 au mers intr-un loc pe care fosta concurenta a emisiunii il numesc „Acasa”. Probabil ca mulți dintre fanii show-ului și-au dat seama ca este vorba despre Dubai.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini din avionul ce ii aduce acasa pe Marcel Ciolacu și tinerii pe care furtuna teribila i-a blocat in Dubai

20:06, 19.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu: Spre țara, alaturi de tinerii pe care furtuna teribila i-a blocat zilele trecute pe aeroportul din Dubai. Zambetele lor mi-au dat energie cat toate cafelele baute in ultimele zile… Articolul Imagini din avionul ce ii aduce acasa pe Marcel Ciolacu și tinerii pe care furtuna…

20 de copii ramași blocați in Dubai au fost transportați in Abu Dhabi și vor ajunge acasa cu avionul premierului Ciolacu

16:50, 18.04.2024 - Ministrul de Externe, Luminița Odobescu, a declarat, joi, cu privire la situațiile unor grupuri de romani ramași blocați in Dubai din cauza inundațiilor, ca atat Ambasada Romaniei din Emiratele Arabe Unite, cat și Consulatul General, au fost in contact cu aceștia.

20 de copii dintr-un ansambu popular din Sibiu ar putea fi aduși acasa din Dubai impreuna cu premierul Ciolacu. Nu mai au cum sa se intoarca in țara

11:31, 18.04.2024 - 20 de copii (8 minori și 12 majori), insoțiți de doi adulți, membri ai unui ansamblu de dansuri populare, din Sibiu au ramas blocați in Dubai dupa ce au participat la un festival. Din cauza condițiilor meteo extreme și a inundațiilor, zborul lor a fost anulat.

Primaria Campia Turzii: „Iosif Bandula aduce acasa argintul european”

16:00, 15.04.2024 - Tanarul pugilist, legitimat la Asociația Daniel Boxing Rusu Dan Ciprian, a reușit una dintre cele mai frumoase prestații, la Campionatul European de Box Tineret de la Porec, Croația. Dupa o saptamana de lupta și munca asidua, sportivul nostru a caștigat medalia de argint Iosif Bandula este la a doua…

Experiența unei profesoare care s-a dus in Dubai ca sa mediteze copiii miliardarilor. „Mi-a dat 3.000 $ ca sa-i fac tema pentru acasa”

15:40, 15.04.2024 - O profesoara care și-a dorit sa faca o schimbare și sa caștige mai bine a decis sa mearga in Dubai, ca sa mediteze copiii milionarilor de acolo. Ea a povestit pentru Business Insider ce experiențe a avut predand și locuind in Emiratele Arabe Unite.

Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela dupa ce a ajuns de urgența la spital. Ce mesaj le-a transmis susținatorilor sai

15:46, 08.04.2024 - Ela, fosta concurenta din sezonul 4 Mireasa, și-a ingrijorat susținatorii dupa ce soțul ei a facut un anunț neașteptat. Petrica Nemeș a dat vestea ca partenera lui a ajuns de urgența la spital in urma cu mai bine de o saptamana. Iata ce mesaj a transmis tanara.

Care e statusul relației dintre Ana și Daniel de la Mireasa. Ce a aparut in mediul online cu ei doi

16:40, 12.03.2024 - Ana și Daniel de la Mireasa au parte de momente inedite in Dubai, unde aceștia pare ca s-au stabilit. Cei doi foști concurenți de la Mireasa au o relație frumoasa impreuna, cu care se mandresc constant.

Doar scrum a ramas din locul numit „acasa“. Familie cu doi copii de școala, ramasa fara locuința, in urma unui incendiu

19:20, 07.02.2024 - O familie dintr-o comuna a judetului Neamt a ramas fara agoniseala de-o viata, un incendiu de mari proportii izbucnind din cauza unui cos de fum. Interventia pompierilor a fost ingreunata de vant.


Ce parere ai despre aceasta stire?