Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răzvan Botezatu, probleme de sănătate după vaccinarea cu AstraZeneca. Ce i-a apărut pe corp, de fapt

Publicat:

vine cu marturii neașteptate pentru fanii acestuia. Cei care il urmaresc pe rețelele de socializare sunt ingrijorați de ce s-a intamplat cu vedeta. Ce i-a aparut pe corp dupa ce s-a vaccinat cu AstraZeneca? , probleme dupa vaccinarea cu prezentator de televiziune a parasit lumina reflectoarelor, și-a asumat orientarea mult […] The post , probleme de sanatate dupa vaccinarea cu AstraZeneca. Ce i-a aparut pe corp, de fapt appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Medic, despre starea de sanatate a lui Florin Piersic: "Ma intereseaza sa nu apara alte complicatii. E un pacient fragil care poate sa puna probleme"

10:25, 15.05.2024 - Directorul medical de la ”Matei Bals”, dr. Adrian Marinescu, spune ca starea de sanatate a actorului Florin Piersic este una buna, insa, totusi, este un pacient fragil care poate pune probleme, avand in vedere varsta si bolile cronice pe care le are.

Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confrunta cu noi probleme de sanatate! Oana Lis este disperata: ”Mi-a parut foarte rau” / VIDEO

16:11, 09.05.2024 - Viorel Lis se confrunta cu noi probleme de sanatate. Alaturi de el este Oana Lis, care face tot ce poate pentru a-l ajuta și a-l face sa uite de necazuri. Cei doi au trecut prin momente grele de Paște, iar acum Oana Lis a facut un apel disperat pe rețelele de socializare.

Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Ce a pațit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO

12:50, 08.05.2024 - Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta a vorbit pe rețelele de socializare despre fetița ei. Iata ce a pațit micuța Kim Nicole, dar și ce a postat iubita cantarețului de manele pe pagina de Instagram!

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Costel Corduneanu in acest an. A murit pe patul de spital din Targu Mureș

12:50, 15.04.2024 - Este doliu in lumea interlopa din Romania, dupa ce s-a stins din viața Costel Corduneanu. Cunoscutul interlop a murit pe patul de spital din Targu Mureș. Iata cu ce probleme de sanatate s-a confruntat liderul lumii interlope din Moldova in acest an!

Știrile Antena Stars. Mellina s-a vindecat dupa cateva luni in care s-a confruntat cu probleme de sanatate. A fost la un pas de anorexie

17:05, 12.04.2024 - Din luna august, Mellina se tot confrunta cu probleme de sanatate și nimic nu parea ca o ajuta. A fost pe la mai mulți doctori, dar fara rezultat. Cantareața spune ca abia de curand, dupa o lunga perioada, s-a vindecat atunci cand nu mai știa la cine sa mai apeleze.

Asociația Blondie a implinit 4 ani și 200 de zboruri pentru copiii cu probleme grave de sanatate

16:20, 09.04.2024 - Transporturile aeriene catre spitale din alte țari au devenit o necesitate pentru mulți pacienți romani cu afecțiuni medicale grave. De patru ani de zile, Asociația... The post Asociația Blondie a implinit 4 ani și 200 de zboruri pentru copiii cu probleme grave de sanatate appeared first on Special…

Horoscop joi, 21 martie 2024. Probleme de sanatate pentru o zodie, datorii pentru alt nativ

21:05, 20.03.2024 - Astrologul Click!, Lorina, aduce horoscopul pentru joi, 21 martie 2024. Peștii au probleme de sanatate, iar o zodie ne nevoita sa plateasca datorii. Hai sa vedem toate noutațile pentru fiecare nativ.

Anamaria Prodan a aparut in ipostaze tulburatoare. Ce probleme de sanatate a intampinat: ‘Nu pot sa ma mișc’

10:06, 10.03.2024 - Anamaria Prodan a aparut in ipostaze tulburatoare in reality show-ul „Prodanca. Punct si de la capat”. Impresara a dezvaluit ca nu se simte bine și a fost la un salon de mesaj. Insa nici acest lucru nu a ajutat-o foarte mult, așa ca a avut nevoie de o pauza. Ce a declarat? Anamaria Prodan se […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?