Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anamaria Prodan a apărut în ipostaze tulburătoare. Ce probleme de sănătate a întâmpinat: ‘Nu pot să mă mișc’

Publicat:
Anamaria Prodan a apărut în ipostaze tulburătoare. Ce probleme de sănătate a întâmpinat: ‘Nu pot să mă mișc’

a aparut in ipostaze tulburatoare in reality show-ul „Prodanca. Punct si de la capat”. Impresara a dezvaluit ca nu se simte bine și a fost la un salon de mesaj. Insa nici acest lucru nu a ajutat-o foarte mult, așa ca a avut nevoie de o pauza. Ce a declarat? se […] The post a aparut in ipostaze tulburatoare. Ce probleme de sanatate a intampinat: ‘Nu pot sa ma mișc’ appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce dezvaluiri a facut Anamaria Prodan despre mama lui Ronald Gavril. Cu ce se ocupa femeia in tinerețe: „Nimic nu e intamplator!”

15:26, 14.04.2024 - Anamaria Prodan a facut dezvaluiri neașteptate despre mama lui Ronald Gavril in ediția de sambata, 13 aprilie 2024, din „Prodanca. Punct și de la capat”. Impresara a vorbit despre pasiunea pe care a avut-o femeia care i-a dat viața partenerului sau, in tinerețe.

Prodanca. Punct și de la capat. Anamaria Prodan, declarații emoționante despre mama ei: „Cea mai mare lupta pe care a dus-o...”. Sfatul de care impresara ține cont și in prezent / VIDEO

00:15, 24.03.2024 - Anamaria Prodan iși aduce aminte cu drag de mama ei și spune ca iși dorește sa ii pastreze vie amintirea. Pe langa faptul ca a fost una dintre cele mai apreciate interprete de muzica populara, impresara spune ca Ionela Prodan s-a dedicat mereu familiei.

Prodanca. Punct și de la capat. Anamaria Prodan, probleme de sanatate. Ce a pațit impresara in vacanța din America / VIDEO

21:56, 09.03.2024 - Dupa ce fiul ei s-a plimbat cu gondola pin Las Vegas, Bebe s-a intors acasa, unde Anamaria Prodan nu se simțea prea bine. Acesta este și motivul pentru care impresara și-a dorit ca Bebe sa mearga cu doi prieteni apropiați ei la Venețian.

Prodanca. Punct și de la capat. Anamaria Prodan, amenda de sute de euro, in America. De ce a fost sancționata impresara: „Incredibil de mult”

21:50, 24.02.2024 - In cadrul emisiunii „Prodanca. Punct și de la capat” de la Antena Stars, Anamaria Prodan a dezvaluit intamplarea de care a avut parte in America. Iata ce amenda a luat impresara, dar și care a fost motivul pentru care a fost sancționata!

Prodanca. Punct și de la capat. La ce a apelat Anamaria Prodan in America. Ce decizie importanta a luat impresara: „Eu chiar am nevoie sa stea multe amintiri” / VIDEO

21:00, 24.02.2024 - In cadrul emisiunii „Prodanca. Punct și de la capat” de la Antena Stars, Anamaria Prodan a luat decizia sa mearga la Yoga. Iata motivul pentru care a apelat impresara la acest lucru in America. Ce decizie importanta a luat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan iși urmarește copiii: „Ma duceam cu taxi dupa ei”. Cu ce se ocupa fetele impresarei

11:45, 11.02.2024 - Anamaria Prodan are trei copii, doua fete și un baiat, și intotdeauna și-a dorit ca aceștia sa stea departe de anturajele nepotrivite. Vedeta are grija ca Rebecca, Sarah și Bebeto sa nu fie influențați de cei din jurul lor.Din casnicia cu Tibi Dumitrescu, Anamaria Prodan are doua fete, pe Sarah și Rebecca,…

Prodanca. Punct si de la capat. De unde iși ia Anamaria Prodan puterea. Impresara are mare incredere in forțele ei: „Nimic pe pamantul asta...” / VIDEO

23:00, 10.02.2024 - In cadrul emisiunii „Prodanca. Punct și de la capat” de la Antena Stars, Anamaria Prodan a marturisit de unde iși ia puterea. Impresara are mare incredere in forțele ei. Iata ce declarații a facut vedeta cu privire la acest subiect!

Ce a facut Anamaria Prodan ca nimeni sa nu afle despre amanta lui Laurențiu Reghecampf. Impresara, dezvaluiri cu lacrimi in ochi

12:16, 04.02.2024 - Anamaria Prodan a facut dezvaluiri cu lacrimi in ochi despre amanta lui Laurențiu Reghecampf, chiar in emisiunea „Prodanca. Punct și de la capat” de la AntenaStars. Impresara a scos la iveala sacrificiile pe care le-a facut ca familia ei sa ramana unita.


Ce parere ai despre aceasta stire?