Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop joi, 21 martie 2024. Probleme de sănătate pentru o zodie, datorii pentru alt nativ

Publicat:

!, Lorina, aduce horoscopul pentru joi, 21 martie 2024. Peștii au probleme de sanatate, iar o zodie ne nevoita sa plateasca datorii. Hai sa vedem toate noutațile pentru fiecare nativ.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop marți, 16 aprilie. Peștii pot exagera cu cheltuielile, iar o zodie incepe un nou capitol

20:15, 15.04.2024 - Pentru marți, 16 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ scapa de o parte din datorii, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa puna bani deoparte.

Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi tradata de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriza

19:51, 17.03.2024 - Inceputul de saptamana va veni cu o reevaluare a prieteniilor, pentru un nativ, care va vedea adevarata fața a unor persoane apropiate. Horoscopul de luni, 18 martie, vine insa cu o supriza placuta pentru cei din zodia Pești. Astrologul Click!, Lorina, aduce predicțiile complete.

Horoscop duminica, 17 martie. O zodie și-ar putea indeplini un vis ce parea imposibil. Berbecii cad prada manipularii

20:40, 16.03.2024 - Horoscopul de duminica, 17 martie, prevestește ca totul e posibil pentru un nativ. Acesta are șansa de a-și indeplini unui vis, chiar daca parea imposibil. Berbecii trebuie sa fie foarte vigilenți, intrucat sunt pasibili de a cadea prada manipularii. Astrologul Click!, Lorina, vine cu predicțiile co

Horoscop sambata, 16 martie. O zodie se indragostește la prima vedere, in timp ce alta a ajuns la saturație in relație

08:40, 16.03.2024 - Horoscopul de sambata, 16 martie, vine cu vești excelente in dragoste pentru un anumit nativ, care s-ar putea indragosti la prima vedere. La polul opus, o alta zodie ar putea pune punct relației in care se afla. Astrologul Click!, Lorina, vine cu predicțiile complete pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop luni, 19 februarie: un nativ primește o veste buna. Ce zodii vor fi lovite de probleme

21:05, 18.02.2024 - Pentru luni, 19 februarie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ trece prin schimbari de dispoziție, in timp ce o alta zodie poate fi copleșita de emoții.

Horoscop vineri, 2 februarie. O zodie are probleme in cuplu, iar nativii alteia trebuie fie atenți la așteptari

07:18, 02.02.2024 - Pentru vineri, Lorina, astrologul Click!, are predicții complete in cazul tuturor celor 12 semne zodiacale. Ziua de 2 februarie se anunța una destul de dificila pentru nativii unei zodii, care se confrunta cu probleme in dragoste.

Regele Harald al Norvegiei, plasat im concediu medical - Pe perioada absentei sale printul mostenitor Haakon devine print regent

13:20, 31.01.2024 - Regele Harald al Norvegiei, in varsta de 86 de ani si cu o sanatate fragila, a fost plasat in concediu medical pana vineri inclusiv, din cauza unei infectii respiratorii, a anuntat miercuri Palatul Regal norvegian, transmite AFP, potrivit Agerpres. Decanul de varsta al monarhilor in exercitiu ai…

Horoscop marți, 30 ianuarie. O zodie are grave probleme cu banii, iar nativii alteia au motive de bucurie

22:01, 29.01.2024 - Ziua de marți, 30 ianuarie, aduce probleme financiare mari in viața Scorpionilor, iar Varsatorii au parte de o bucurie. Lorina, astrologul Click!, are predicții complete pentru toate cele 12 semne zodiacale.


Ce parere ai despre aceasta stire?